Έφυγε από τη ζωή ο Σταύρος Παπαδόπουλος και η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Έφυγε από τη ζωή ο Σταύρος Παπαδόπουλος και η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Έφυγε από τη ζωή ο Σταύρος Παπαδόπουλος και η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Share This

Ένας άνθρωπος το όνομα του είχε συνδεθεί με την Καλαμάτα τόσο σε επίπεδο εσωτερικού όσο και εξωτερικού έφυγε από
τη ζωή τα ξημερώματα. Ο λόγος για τον Σταύρο Παπαδόπουλο που γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1934 και κατάφερε να συνδέσει το όνομα του, με την ομάδα της Καλαμάτας γράφοντας τις λαμπρότερες σελίδες στην ιστορία της. Ακόμα ο Σταύρος Παπαδόπουλος έδρασε στο Χόνγκ Κόνγκ που είχε ασχοληθεί με χρόνια με τα διαμάντια, ενώ τελευταία είχε ιδρύσει στην πόλη μας τον οίκο ευγηρίας «Παπαδοπούλειον».

ΠΑΕ Καλαμάτα με ανακοίνωσή της αποχαιρετά τον Σταύρο Παπαδόπουλο ο οποίος έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα στο Χονγκ Κονγκ.

Η ανακοίνωση:

Η Καλαμάτα θρηνεί την απώλεια του Σταύρου Παπαδόπουλου

Η ΠΑΕ Καλαμάτα θρηνεί την απώλεια μιας εμβληματικής μορφής. Ο Σταύρος Παπαδόπουλος, ο ιστορικός Πρόεδρος της Μαύρης Θύελλας, έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή στο Χονγκ Κονγκ. Ο εκλιπών ήταν ο Πρόεδρος της ομάδας μας με τον οποίο η Μαύρη Θύελλα έγραψε τις πιο λαμπρές σελίδες της ιστορίας της.

Ανέλαβε την ομάδα το 1992 και μέσα σε μια τριετία ανέβασε το σύλλογο στην Α Εθνική.

Γεννήθηκε 9 Μαρτίου του 1934, ήταν πετυχημένος επιχειρηματίας με πολλές δραστηριότητες στην πόλη που αγάπησε και στο εξωτερικό.

Η εμβληματική του μορφή δεν είναι πια ανάμεσά μας και θα παρακολουθεί την πορεία της αγαπημένης του ομάδας από τη γειτονιά των Αγγέλων. Η σωρός του θα μεταφερθεί στην Καλαμάτα όπου και θα γίνει η κηδεία του.

Η ΠΑΕ Καλαμάτα εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντος.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΕΔΡΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages