ΦΥΤΕΥΟΥΝ πράσινο και λουλούδια στο δημοτικό πάρκινγκ Ναυαρίνου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΦΥΤΕΥΟΥΝ πράσινο και λουλούδια στο δημοτικό πάρκινγκ Ναυαρίνου

ΦΥΤΕΥΟΥΝ πράσινο και λουλούδια στο δημοτικό πάρκινγκ Ναυαρίνου

Share This

 


Μπαίνουν τα φυτά-Διαμορφώθηκε η είσοδος-Και 4 θέσεις στάθμευσης αποκλειστικά για ΑμεΑ

Συνεχίζονται οι τελευταίες εργασίες διαμόρφωσης στο δημοτικό πάρκινγκ Ναυαρίνου και Καρακούση. Σήμερα έγιναν εργασίες διαμόρφωσης της εισόδου, ενώ προηγήθηκε τις προηγούμενες μέρες η ασφαλτόστρωση του χώρου.

Οι τελευταίες εργασίες για να δοθεί προς χρήση

Θα ακολουθήσει η διαγράμμιση την ερχόμενη εβδομάδα για τις 80 θέσεις στάθμευσης,  ενώ 4 εξ αυτών θα διατεθούν αποκλειστικά για ΑμεΑ. Να υπενθυμίσουμε οτι η στάθμευση θα είναι δωρεάν, ενώ να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο δημοτικό πάρκινγκ Καλαμάτας που είναι ενεργειακά αυτόνομο. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν την επόμενη εβδομάδα, με την εγκατάσταση και του κάδου-πηγαδιού απορριμμάτων, και πλέον το επόμενο διάστημα ο χώρος θα δοθεί προς χρήση στο κοινό.

Ένα δημοτικό πάρκινγκ-στολίδι

Το δημοτικό πάρκινγκ μεταμορφώνεται σε ένα “στολίδι” με την προσθήκη φυτών στις νησίδες του, όπως χρυσάνθεμα, που ήρθαν σήμερα για να φυτευτούν, ενώ τη σειρά τους περιμένουν και τα κυπαρίσσια  που θα μπουν στη βόρεια πλευρά του χώρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages