«Δάκρυα που έγιναν οργή, η νέα γενιά δεν σας συγχωρεί» -Δυναμικές κινητοποιήσεις για τα Τέμπη στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

«Δάκρυα που έγιναν οργή, η νέα γενιά δεν σας συγχωρεί» -Δυναμικές κινητοποιήσεις για τα Τέμπη στην Καλαμάτα

«Δάκρυα που έγιναν οργή, η νέα γενιά δεν σας συγχωρεί» -Δυναμικές κινητοποιήσεις για τα Τέμπη στην Καλαμάτα

Share This

 


Σε οργή μετατρέπεται ο θρήνος και η οδύνη με τους πολίτες να κινητοποιούνται και να ζητούν τα αυτονόητα για την ασφάλειά τους, σε ένα κράτος που θα έπρεπε να είναι διαφορετικό, με την ανθρώπινη ζωή να είναι σε πρώτη προτεραιότητα. Η τραγωδία των Τεμπών έχει συγκλονίσει τους πάντες και έχει κινητοποιήσει και τη μαθητική κοινότητα.

Οι μαθητές μιλούν για το δικό τους μέλλον που θα πρέπει να είναι αλλιώς από τα όσα μέχρι σήμερα διαμορφώνονται σε αυτή τη χώρα και ζητούν απαντήσεις και ευθύνες για τα όσα έγιναν στα Τέμπη.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Είδαμε την αγωνία μαθητών, σπουδαστών και εκπαιδευτικών. Στο ίδιο μήκος κύματος σήμερα κινητοποιήθηκε αρκετός κόσμος και στην Καλαμάτα στο πλαίσιο και της όλης απεργιακής συγκέντρωσης. Σωματεία, συνδικάτα, σύλλογοι και φορείς ένωσαν τις δυνάμεις τους ζητώντας δικαιοσύνη και να αλλάξουν πάρα πολλά.

«ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΑ ΤΕΜΠΗ» – ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Κινητοποιήσεις παντού με την φωνή να γίνεται κραυγή.Μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί και πανεπιστημιακοί έκαναν την οδύνη και την οργή τους φωνή και διαδήλωσαν σήμερα στην Τρίπολη για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages