ΝΙΚΑΣ ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΝΙΚΑΣ ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΝΙΚΑΣ ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Share This
Το Δημαρχείο επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015, ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος και συναντήθηκε με το Δήμαρχο, εν όψει των πρόσφατων εξελίξεων, του δημοψηφίσματος και του διακυβεύματος που αυτό εμπεριέχει.
Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Π. ΝΙΚΑ
Μετά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Ε. Νίκας δήλωσε τα εξής:
«Χαίρομαι όταν έρχεται στο Δημαρχείο ο πρώην Υπουργός Γιάννης Λαμπρόπουλος, φίλος από τα παλιά, διότι πάντοτε ήταν δίπλα στο Δήμο, δίπλα στην Καλαμάτα κι αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μας.
«ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ»
Συναντιόμαστε σε μία δύσκολη στιγμή για την πατρίδα μας, που μπορεί να γίνει ακόμα δυσκολότερη. Είναι ταυτόσημες οι απόψεις μας, ότι πρέπει να στηρίξομε την για δεκαετίες επιλογή της πατρίδος μας να είμαστε στην ευρωζώνη και στο ευρώ. Κακά τα ψέματα, την Κυριακή θα ψηφίσομε εάν θέλομε να είμαστε στην ευρωζώνη και στο ευρώ. Αυτό είναι το ερώτημα.
Το ΝΑΙ δίδει πράγματι μία ελπίδα ότι μπορούμε με κόπο, με θυσίες, με δάκρυα να ξαναμπούμε στο δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης. Δε θα είναι εύκολο.
Το ΟΧΙ σημαίνει ότι πάμε σε μία εθνική καταστροφή, σχεδόν ίδια με άλλες εθνικές καταστροφές.
Είναι η ώρα της ευθύνης για όλους μας. Ιδιαίτερα όσοι έχουν υπεύθυνες θέσεις σ' αυτόν τον τόπο πρέπει να τοποθετηθούν ενώπιον του λαού με ευθύ τρόπο, με ξεκάθαρη άποψη, διότι ο κόσμος είναι σε μία κατάσταση διβουλίας αυτή τη στιγμή.
«ΜΕ ΤΟ ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ»
Εγώ απευθύνομαι ιδιαίτερα σε όλους εκείνους που έχουν πληγεί από την κρίση, οι οποίοι λειτουργούν με το θυμικό: να ξέρουν όλοι αυτοί οι οποίοι έχασαν τις δουλειές τους, οι οποίοι δεν έχουν μεροκάματο, που δεν έχουν χρήματα, που βλέπουν τα παιδιά τους στην ανεργία, ότι δε σώζεται τίποτα με το ΟΧΙ. Με το ΝΑΙ υπάρχει ελπίδα, με θυσίες, με δάκρυα και με αίμα. Έτσι είναι τα πράγματα. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Να πούμε στον κόσμο την αλήθεια. Δεν υπάρχει άλλη λύση από το ΝΑΙ σε ένα δημοψήφισμα, το οποίο ελέγχεται και ως προς το περιεχόμενο και ως προς το χρόνο. Όποιος έχει διαβάσει το κείμενο κι όποιος έχει προβληματισθεί για τις 5-6 ημέρες του χρόνου που μας δίδεται, νομίζω ότι θα συμφωνήσει.
ΝΑΙ μεθαύριο την Κυριακή».
Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος δήλωσε τα ακόλουθα:
«Είναι κι εμένα τιμή μου που βρίσκομαι εδώ σήμερα στο Δημαρχείο, μαζί με το Δήμαρχό μας Παναγιώτη Νίκα. Οι ώρες είναι κρίσιμες για την πατρίδα μας, για τη χώρα μας, για το λαό μας. Είμαστε εδώ να ενώσουμε τις φωνές μας, να απευθυνθούμε στους συμπατριώτες μας, στους Μεσσήνιους, σε όλο το λαό, άνδρες και γυναίκες και νέους και να τους πούμε ότι η πορεία μας πρέπει να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και θα παραμείνει με το μεγάλο ΝΑΙ.
«Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ»
Να τους πούμε ότι η κατάσταση στην οικονομία θα βρει ξανά το δρόμο της και θα ομαλοποιηθεί με το μεγάλο ΝΑΙ, να τους πούμε ότι η εθνική μας ασφάλεια και η εθνική μας ακεραιότητα θα κατοχυρωθεί επίσης με το μεγάλο ΝΑΙ.
Να πούμε στους νέους μας ότι μόνο μέσα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μόνο με την ανάπτυξη και με τη λειτουργία της οικονομίας μας θα μπορέσουν να βρουνεργασία.
Να πούμε σ' αυτούς που λένε ότι δεν έχουν να χάσουν κάτι, να τους πούμε ότι στη ζωή υπάρχουν και χειρότερα και μπορεί να μη βρίσκουν ούτε τα απαραίτητα.
Να πούμε σε όλους ότι την Κυριακή δεν θα ψηφίσουν για κόμματα, θα ψηφίσουν για την πατρίδα, θα ψηφίσουν για την Ελλάδα μας, θα ψηφίσουν για τα παιδιά μας.
«Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ»
Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου κι απευθύνομαι μέσα από την ψυχή μου σε όλους τους συμπατριώτες, σε όλες τις συμπατριώτισσες, να πράξουμε το χρέος μας. Η ευθύνη είναι ιστορική για τον καθένα μας χωριστά, αφού οι ευθύνες μεθοδικά ήλθαν στις πλάτες του απλού πολίτη γιατί τις αποποιήθηκαν κάποιοι, γιατί απέδρασαν κάποιοι των ευθυνών τους. Οφείλουμε, λοιπόν, να προσέλθουμε με σύνεση, με νηφαλιότητα και να ψηφίσουμε ΝΑΙ, για να έχουμε ένα αύριο, για να έχουμε μέλλον, για να ξανασηκώσουμε τη χώρα μας όρθια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages