ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Share This
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015, με τη συμμετοχή των οικονομικών στελεχών του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων, για μία γενική εκτίμηση της οικονομικής κατάστασης του Δήμου, η οποία κρίθηκε ελεγχόμενη προς το παρόν και υπό την προϋπόθεση μη δυσμενούς μεταβολής της τωρινής κατάστασης.
Βασικά σημεία της αποτίμησης είναι τα εξής:
Α. Κρίσιμα ζητήματα όπως είναι τα καύσιμα για την κίνηση των οχημάτων και η διαχείριση των απορριμμάτων δεν έχουν προς το παρόν κάποιο πρόβλημα.
Β. Για τα δημοτικά έργα, οι ανάδοχοι είναι δυνατόν να λαμβάνουν από το Δημοτικό Ταμείο επιταγή ή να γίνεται μεταφορά χρημάτων μέσω e-banking εάν έχουν λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα.
Γ. Η μισθοδοσία όλου του προσωπικού του Δήμου για τις 13 Ιουλίου είναι εξασφαλισμένη και έχει γίνει παρακατάθεση των μισθών.
Δ. Για τη ΔΕΥΑΚ, μεσοπρόθεσμα μπορεί να παρουσιαστεί πρόβλημα, με επίπτωση και στο Σύνδεσμο Ύδρευσης, αφού η πληρωμή των λογαριασμών έχει πέσει στο ένα έβδομο της συνήθους ανταπόκρισης.
Για τα θέματα αυτά, έγινε συνάντηση ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων με τους επικεφαλής των παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η συνάντηση αυτή θα επαναληφθεί ανάλογα με τις εξελίξεις.
Σημειώνεται τέλος ότι από την σύσκεψη, αν και είχε προσκληθεί απουσίασε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μανώλης Μάκαρης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages