Ο Δήμος Καλαμάτας θα προσφέρει νερό στις ουρές έξω από τα ΑΤΜ! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο Δήμος Καλαμάτας θα προσφέρει νερό στις ουρές έξω από τα ΑΤΜ!

Ο Δήμος Καλαμάτας θα προσφέρει νερό στις ουρές έξω από τα ΑΤΜ!

Share This
«Λυπούμαστε όλοι για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα ΑΤΜ με τον κόσμο, γι’ αυτό το λόγο από σήμερα ο Δήμος Καλαμάατς παρεμβαίνει με ένα μπουκάλι κρύο νερό, σε μια προσπάθεια να στηρίξουμε ανθρώπους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα», ανακοίνωσε το μεσημέρι 08/07 ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας! Ο δήμαρχος είπε ακόμη δεν υπάρχει δυνατότητα να κάνει ο Δήμος κάτι περισσότερο για τους ανθρώπους αυτούς, «θα μπορούσαν ενδεχομένως οι Τράπεζες να κάνουν κάτι για να απαλύνουν την κούραση ιδιαίτερα των μεγάλων ανθρώπων που μεσημεριάτικα στέκονται έξω από τα ΑΤΜ, διότι η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί». Κλειστές Τράπεζες ως τη Δευτέρα-Παρατείνεται ως την Παρασκευή η Τραπεζική αργία: Νέα παράταση αναμένεται να δοθεί στην τραπεζική αργία, ενώ ακυρώθηκε η σύσκεψη που θα ξεκινούσε στις 5 το απόγευμα στο Γενικό Λογιστήριο υπό τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα με εκπροσώπους των τραπεζών.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η τραπεζική αργία αναμένεται να παραταθεί έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, με τις τράπεζες να μένουν κατά συνέπεια κλειστές μέχρι τη Δευτέρα. Στα ίδια επίπεδα, των 60 ευρώ από τα ΑΤΜ και των 120 ευρώ για συνταξιούχους από τα γκισέ των τραπεζών, ενδέχεται να διατηρηθούν και τα όρια αναλήψεων, κάτι που θα εξαρτηθεί και από τις αποφάσεις της ΕΚΤ για χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών. Σύμφωνα, τέλος με όλες τις πληροφορίες, η νέα παράταση θα γίνει με υπουργική απόφαση του κ. Τσακαλώτου για παράταση της υφιστάμενης Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που λήγει απόψε τα μεσάνυχτα, με κάποιες τροποποιήσεις σε σχέση με όσα ίσχυαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages