Η ΚΡΟΥΑΖΕΙΡΟΠΛΟΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η ΚΡΟΥΑΖΕΙΡΟΠΛΟΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ

Η ΚΡΟΥΑΖΕΙΡΟΠΛΟΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ

Share This
Στο λιμάνι της Καλαμάτας «έδεσε» σήμερα, Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015, το κρουαζιερόπλοιο "Thomson Majesty", νηολογίου Μάλτας, στις 7.00 το πρωί. Στο πλοίο επέβαιναν 1.474 επιβάτες και πλήρωμα 571 ατόμων, με επικεφαλής Έλληνα πλοίαρχο. Οι επιβάτες είναι κατά κύριο λόγο Βρετανοί, ενώ περιλαμβάνονται μερικές δεκάδες Ιρλανδοί, αλλά και 3 Έλληνες. Το σκάφος προήρχετο από το λιμάνι των Χανίων και ο επόμενος σταθμός του είναι εκείνο της Κέρκυρας, για τον οποίον θα αναχωρήσει στις 14.00.
Τους επισκέπτες που αποβιβάσθηκαν από το κρουαζιερόπλοιο υποδέχθηκε αντιπροσωπεία αιρετών και υπαλλήλων του Δήμου Καλαμάτας και τους προσέφερε χάρτες και κάρτες με αξιοθέατα της περιοχής που έχει ετοιμάσει ο Δήμος Καλαμάτας, ενώ τους έδωσε τουριστικές πληροφορίες.
Οι περισσότεροι από αυτούς περιηγήθηκαν την Καλαμάτα, είτε με τα πόδια, είτε με ποδήλατο, είτε με αστικό λεωφορείο, είτε με ταξί. Επίσης, ορισμένοι επισκέπτες πήγαν εκδρομή με 2 τουριστικά λεωφορεία σττην Αρχαία Μεσσήνη και στην Πύλο.
ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
Επισημαίνεται ότι στην Καλαμάτα, πέραν των δεκάδων προγραμματισμένων επισκέψεων για το 2015, θα καταπλεύσει για πρώτη φορά ένα ακόμη κρουαζιερόπλοιο, το "Voyager" με σημαία Μπαχάμας. Το μήκους 152 μέτρων σκάφος θα προέρχεται από το λιμάνι της Βαλέτα στη Μάλτα και στην Καλαμάτα θα καταπλεύσει στις 5 Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Σάββατο, ενώ ο επόμενος σταθμός του θα είναι τα Χανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages