500 ευρώ σε φοιτητές με εθελοντική εργασία στο Νοσοκομείο Καλαμάτας από την Μητρόπολη Μεσσηνίας. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

500 ευρώ σε φοιτητές με εθελοντική εργασία στο Νοσοκομείο Καλαμάτας από την Μητρόπολη Μεσσηνίας.

500 ευρώ σε φοιτητές με εθελοντική εργασία στο Νοσοκομείο Καλαμάτας από την Μητρόπολη Μεσσηνίας.

Share This
Το χρηματικό βοήθημα των  500 ευρώ αποφάσισε να δώσει το Ταμείο Αρωγής Απόρων Μεσσηνίων Φοιτητών της Μητρόπολης Μεσσηνίας , σε φοιτητές Ιατρικών και Νοσηλευτικών Σχολών της χώρας, οι οποίοι θα προσφέρουν εθελοντική εργασία στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Σε σχετική ανακοίνωση, το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα «Ταμείον Αρωγής Απόρων Μεσσηνίων Φοιτητών της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας» το οποίο συνεδρίασε εκτάκτως την Τρίτη υπό την προεδρία του μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομου  αναφέρει ότι αποφάσισε: “Την χορήγηση εκτάκτου φοιτητικού επιδόματος 500 ευρώ σε φοιτητές-φοιτήτριες των Ιατρικών και Νοσηλευτικών τμημάτων των Πανεπιστημίων της Ελλάδος που προσφέρουν με οποιονδήποτε τρόπο εθελοντική εργασία στο Νοσοκομείο Καλαμάτας εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού Covid-19.
Για τη χορήγηση του
εκτάκτου βοηθήματος οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση taamfimm@yahoo.gr τα παρακάτω δικαιολογητικά σε μορφή pdf:
1) Βεβαίωση του Διοικητή του Νοσοκομείου για την παρεχόμενη εθελοντική εργασία και το χρονικό διάστημα αυτής.
2) Αποδεικτικό φοιτητικής ιδιότητας.
3) Αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στο όνομα του φοιτητή-φοιτήτριας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 6937-482151.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages