Νοσοκομείο Καλαμάτας – Συγκινητική δωρεά από καρκινοπαθείς - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Νοσοκομείο Καλαμάτας – Συγκινητική δωρεά από  καρκινοπαθείς

Νοσοκομείο Καλαμάτας – Συγκινητική δωρεά από καρκινοπαθείς

Share This
Μια μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης αγκαλιάζει την προσπάθεια των ανθρώπων που μάχονται με τον κορωνοϊό στην πρώτη γραμμή. Κύμα συμπαράστασης όπως σημειώνεται σε ανάρτηση του Διοικητή του Νοσοκομείου της Καλαμάτας Γ. Μπέζου στην οποία και αποτυπώνονται τα εξής:
1ον. Ένα μεγάλο κύμα έμπρακτης αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς το Νοσοκομείο Καλαμάτας και το προσωπικό του, καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες τόσο από τις θεσμικές και δημιουργικές δυνάμεις της Μεσσηνίας όσο και από απλούς πολίτες και επιχειρήσεις. Έτσι πριν από λίγο μετά την χθεσινή δωρεά του Δικηγορικού Συλλόγου με το ποσό των 3.000€ και την σημερινή του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας με το ποσό των 10.000€, ο Σύλλογος Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου Ξαναρχί-ΖΩ αποφάσισε να διαθέσει το ποσό των 1.000€ για την αγορά ειδών ατομικής προστασίας για την Μονάδα Χημειοθεραπείας. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ.
2. Μια ακόμη επιτυχημένη μέρα συλλογής Αίματος. Οι φίλοι Εθελοντές Αιμοδότες της Μεσσηνίας για 3η συνεχιζόμενη μέρα μας δώρισαν 40 φιάλες αίμα. Η προσπάθεια συνεχίζεται γιατί οι ανάγκες είναι μεγάλες.
3. Τώρα ενώνουμε δυνάμεις και ο ένας βοηθάει τον άλλο. Σ΄ αυτό το πλαίσιο το Νοσοκομείο Καλαμάτας παραχώρησε σήμερα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης 2 παρακλίνιους αναπνευστήρες με στόχο να γίνουν λειτουργικές και οι 6 κλίνες ΜΕΘ (από 4 σήμερα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages