Βασιλόπουλος από Μπέζο και σημείωσε “χρειάζεται σύνεση και λογική” - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Βασιλόπουλος από Μπέζο και σημείωσε “χρειάζεται σύνεση και λογική”

Βασιλόπουλος από Μπέζο και σημείωσε “χρειάζεται σύνεση και λογική”

Share This
Ενημέρωση για την υφιστάμενη κατάσταση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, έλαβε, σήμερα ο Δήμαρχος Θ. Βασιλόπουλος, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με το Διοικητή του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Γ. Μπέζο.
Σύμφωνα με την ενημέρωση, το Νοσοκομείο της Καλαμάτας και οι δομές υγείας του νομού είναι σε ετοιμότητα, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα έναντι του κορωνοϊού, ενώ καθημερινά εξετάζονται ύποπτα κρούσματα.
Εκείνο που επισημάνθηκε από το Δήμαρχο και από το Διοικητή του Νοσοκομείου, είναι η ανάγκη συνεργασίας όλων, και κυρίως των πολιτών που οφείλουν να ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, προκειμένου να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης του ιού.
Επίσης ο Δήμαρχος ανέφερε στο Διοικητή ότι ο Δήμος δύναται να βοηθήσει στο μέτρο των δυνατότητων του και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του το Νοσηλευτικό Ίδρυμα, όπου του ζητηθεί.
Ο Θανάσης Βασιλόπουλος ακολούθως έστειλε το δικό του μήνυμα και συνέστησε σύνεση και λογική, ενώ αναφέρθηκε και στη λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου που έχει οριστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages