Εξοπλισμός και υλικά από την Περιφέρεια στο Νοσοκομείο Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Εξοπλισμός και υλικά από την Περιφέρεια στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Εξοπλισμός και υλικά από την Περιφέρεια στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Share This
Με ιατρομηχανολογικό εξοπλισμό, αλλά και αναλώσιμα υλικά, θα προμηθεύσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, μέσα στις επόμενες ημέρες. Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στον διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας Γιώργο Μπέζο, τον οποίον επισκέφθηκε, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Πελοποννήσου Βασίλη Διαμαντόπουλο και την αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Υγείας Μεσσηνίας Βαϊα Βαϊοπούλου, προϊσταμένη επίσης και στη Διεύθυνση Υγείας Λακωνίας. 
 Ειδικότερα, όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης, τις επόμενες ημέρες η Περιφέρεια προβαίνει στην προμήθεια και στη συνέχεια στην παραχώρηση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας μίας συσκευής μοριακού ελέγχου PCR, συνολικού προϋπολογισμού 40.000 ευρώ περίπου, ενώ θα αποστείλει υγειονομικό υλικό (στολές, προστατευτικά γυαλιά κλπ) για το προσωπικό του ιδρύματος που αγωνίζεται για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. 
 “Ελπίζουμε ότι οι ενέργειές μας αυτές συνιστούν ουσιαστική βοήθεια προς το προσωπικό του Νοσοκομείου Καλαμάτας και στο μεγάλο αγώνα που κάνει, ιδιαίτερα μετά τις εξελίξεις το τελευταίο χρονικό διάστημα. Προφανώς για αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό” σημείωσε ο περιφερειάρχης, ο οποίος ζήτησε από τον διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος “να μεταφέρει στο ιατρικό, νοσηλευτικό και σε όλο γενικά το προσωπικό. την ευγνωμοσύνη μας για όλα όσα κάνουν. Να γνωρίζουν ότι είμαστε δίπλα τους, όχι μόνο ηθικά, αλλά και ουσιαστικά” κατέληξε ο Π. Νίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages