Αναβάλλεται το 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Επιτραπέζιας Ελιάς - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αναβάλλεται το 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Επιτραπέζιας Ελιάς

Αναβάλλεται το 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Επιτραπέζιας Ελιάς

Share This
Το 6ου Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Επιτραπέζιας Ελιάς , λόγω των έκτακτων μέτρων πρόληψης της διασποράς του κορωναϊού η εκδήλωση αναβάλλεται καθώς και η απονομή των βραβείων του ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ εξαιρετικά παρθένου Ελαιόλαδου KALAMATA OLIVE OIL AWARDS 2020. Στο επόμενο διάστημα θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες για την ακριβή ημερομηνία πραγματοποίησης , ανάλογα με την εξέλιξη της υγειονομικής κατάστασης στην Ελλάδα και των συστάσεων των αρμοδίων Αρχών για τη δημόσια υγεία. 
 Οι διοργανωτές αναφέρουν στην σχετική ανακοίνωση: “Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους συνδιοργανωτές Περιφέρεια Πελοποννήσου, Δήμο Καλαμάτας, Επιμελητήριο Μεσσηνίας και του υποστηρικτές μας Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακοπούλου, ΑΓΡΟΒΙΜ Α.Ε., ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, ΒΑΡΙΝΟΤΟΙΑ και ΠΥΡΗΝΑΣ Α.Ε. Ευχαριστούμε επίσης το Εργαστήριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Καλαμάτας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που διεξάγει το διαγωνισμό ποιότητας εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου, τα αποτελέσματα του οποίου θα ανακοινωθούν σύντομα στον τύπο.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages