ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Share This
Για το νέο ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων ενημέρωσε, με επίσημη ανακοίνωση του, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μεσσηνίας, όπου σύμφωνα με αυτό όλα τα φαρμακεία από σήμερα θα λειτουργούν από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.
“Έπειτα από την απόφαση της Κυβερνήσεως περί απαγόρευσης της άσκοπης μετακινήσεως των πολιτών, το Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας με συνεδρίασή του την Τρίτη 24/03/20 , πήρε ομόφωνα την απόφαση να τροποποιήσει το ωράριο εργασίας των φαρμακείων ως εξής:
Συνεχές ωράριο από Δευτέρα έως και Παρασκευή 09:00-17:00.
Ημερομηνία έναρξης του μέτρου προτείνεται να είναι η 27/03/20 ώστε η αυριανή μέρα 26/03/20 (σήμερα) να είναι ημέρα προετοιμασίας για την μετάβαση στο νέο τρόπο λειτουργίας.
Το ωράριο είναι δεσμευτικό για όλα τα μέλη του Φ.Σ. Μεσσηνίας και αφορά τόσο τα φαρμακεία του Δήμου Καλαμάτας, όσο και τα φαρμακεία των άλλων Δήμων αλλά και τα μονοεδρικά. Το νέο ωράριο θα αποσταλεί στον αρμόδιο Περιφερειάρχη προκειμένου να εκδώσει τη σχετική απόφαση.
Υιοθετούμε ένα ωράριο ώστε να έχουμε συγκεντρωμένες τις ώρες λειτουργίας προς ελαχιστοποίηση τόσο των δικών μας μετακινήσεων αλλά και των επισκέψεων του κοινού, με ένα ωράριο που θα είναι πλήρως κατανοητό από τους πολίτες. Αυξάνουμε τις αντοχές του φαρμακευτικού κόσμου ώστε να μπορέσει να συνεχίσει απρόσκοπτα να παρέχει τις υπηρεσίες του ως κέντρο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας .Επιπλέον φροντίζουμε για τη λειτουργία των φαρμακείων μας με καλύτερες συνθήκες υγειονομικής ασφάλειας για εμάς και τους εργαζόμενούς μας. Διαφορετική αντιμετώπιση του ζητήματος θέτει τον καθένα από εμάς προ των ευθυνών του απέναντι στον εαυτό του, τους υπαλλήλους του και το κοινό.
Το ωράριο τροποποιείται λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχουν ανακύψει ως αποτέλεσμα της απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω κοροναιού. Για αυτό το λόγο θα είναι προσωρινό όσο διαρκεί η απαγόρευση κυκλοφορίας.
Το Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας ενωμένο και με αίσθημα υψηλής ευθύνης θα δώσει λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργηθεί.
Ζητάμε κατανόηση από τα μέλη μας και το κοινό μας.
Είναι μια προσωρινή κατάσταση την οποία προσπαθούμε και θα επιτύχουμε να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΑΤΘΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2721093267

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages