Η υπηρεσία Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας θα μεταφερθεί στο χώρο του ΚΕΦΙΑΠ - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Η υπηρεσία Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας  θα μεταφερθεί στο χώρο του ΚΕΦΙΑΠ

Η υπηρεσία Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας θα μεταφερθεί στο χώρο του ΚΕΦΙΑΠ

Share This
Λόγω της οξείας μείωσης των αποθεμάτων αίματος εξαιτίας της πανδημίας, προκειμένου να  διασφαλιστούν οι ανάγκες όλων όσων χρήζουν μετάγγισης αίματος η Διοίκηση του Γ.Ν.Μεσσηνίας αποφάσισε όπως από την Παρασκευή 20 Μαρτίου η υπηρεσία Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας  θα μεταφερθεί στο χώρο του ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας (Πύλη Παλαιού Στρατοπέδου, Ανατολικό Κέντρο) στην περιοχή της Τέντας. Ο χώρος βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και η είσοδος γίνεται στο τέρμα της οδού Μαυρομιχάλη, από την πύλη Στρατόπεδο Παπαφλέσσα.
Ωράριο λειτουργίας : από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 14:00
Τηλέφωνα για πληροφορίες: 27213 63153
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου αναφέρει:
“Κάνουμε έκκληση σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες και τους αιμοδότες αντικατάστασης να προσέλθουν στον καινούργιο χώρο άφοβα καθώς λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.
Ενημερώνουμε ότι η Αιμοδοσία στο χώρο του Νοσοκομείου Καλαμάτας δεν θα λειτουργεί για αιμοληψίες.
Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι η υπηρεσία Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας έχει μεταφερθεί στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 41, πλησίον πλατείας Κυπαρισσίας. Ωράριο λειτουργίας: από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 13:00″.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages