Η ΔΕΥΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η ΔΕΥΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Η ΔΕΥΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Share This
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΕΥΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ       30/3/2020
                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
     Καταγγέλλουμε την επιμονή του  Δημάρχου Μεσσήνης να λειτουργήσει το γραφείο είσπραξης λογαριασμών, Στην χυδαία λογική " Ποιός θα σας πληρώσει", εκβιάζοντας τους εργαζόμενους και  αδιαφορώντας τόσο για την υγεία τους, όσο και για την υγεία των ηλικιωμένων συμπολιτών μας πού θα συνωστίζονται στην ουρά του ταμείου. Στην προσπάθεια του να επικοινωνήσει τηλεφωνικά ο Πρόεδρος του Σωματείου Παναγιώτης Κουφαλάκος με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης Αποχέτευσης Μεσσήνης, κ Χριστοφιλόπουλο Νικόλαο, ώστε να του εξηγήσει τους λόγους υγείας πού απαγορεύουν το άνοιγμα του ταμείου είσπραξης λογαριασμών, όπως και το ότι δεν προβλέπεται μετακίνηση για εξόφληση λογαριασμών, ο κ Χριστοφιλόπουλος του απάντησε: «άσε μας ήσυχους ρε».
     Να ζητήσουν χρήματα από το Κράτος. Τόσα χρήματα χαρίζουν στους επενδυτές ιδιοκτήτες κλινικών  και στους τραπεζίτες μήπως χάσουν κανέναν τόκο. Η ανταποδοτική πολιτική των υπηρεσιών ύδρευσης αποχέτευσης είναι αδιέξοδη, πολύ περισσότερο σήμερα στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης πού ζούμε. Να μην τολμήσει να αφήσει απλήρωτους τους εργαζόμενους.
    Και μέσα από το σπίτι έχουμε φωνή. Το Σωματείο είναι εδώ.  Δεν υποστέλλουμε τις αγωνιστικές μας διεκδικήσεις, για την προστασία της ζωής και των δικαιωμάτων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages