Θ. Βασιλόπουλος: “Δεν κάνουμε άσκοπες μετακινήσεις. Δεν χαλαρώνουμε τα μέτρα. Μένουμε σπίτι για το καλό όλων μας.” - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Θ. Βασιλόπουλος: “Δεν κάνουμε άσκοπες μετακινήσεις. Δεν χαλαρώνουμε τα μέτρα. Μένουμε σπίτι για το καλό όλων μας.”

Θ. Βασιλόπουλος: “Δεν κάνουμε άσκοπες μετακινήσεις. Δεν χαλαρώνουμε τα μέτρα. Μένουμε σπίτι για το καλό όλων μας.”

Share This

Ο Δήμαρχος επισκέφτηκε την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας και τη Διεύθυνση Διαχείρισης Απορριμμάτων

Επίσκεψη στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 1 Απριλίου 2020, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Μπάκα.
Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Κ.Α.Κ. Αναστάσιο Αγγελή για την υλοποίηση των μέτρων προστασίας που εφαρμόζονται στους χώρους που πραγματοποιούνται λαϊκές αγορές, καθώς επίσης και για θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία της Κεντρικής Αγοράς, ενώ σε συνομιλίες που είχε με καταστηματάρχες και παραγωγούς, ζητήθηκε η αυστηρή εφαρμογή των μέτρων που έχουν τεθεί σε ισχύ την περίοδο αυτή.
Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην κεντρική αγορά ο δήμαρχος μετέβη  στης Διεύθυνση Διαχείρισης Απορριμμάτων και Οχημάτων όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους παρουσία της Δ/ντριας της Διεύθυνσης Κοκκωνίας Γιαννοπούλου.
Ο κ. Βασιλόπουλος εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στον καθημερινό αγώνα που οι εργαζόμενοι δίνουν προκειμένου ο Δήμος να διατηρηθεί καθαρός, αλλά και στην επιτακτική ανάγκη τήρησης των κανόνων ατομικής υγιεινής.
Για ήρωες της καθημερινότητας, έκανε λόγο από την πλευρά του, ευχαριστώντας τους για την προσφορά τους μέσω της εργασίας τους στο Δήμο, ο Αντιδήμαρχος Γ. Μπάκας.
Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων και Οχημάτων τόσο στα Τμήματα Αποκομιδής και Οχημάτων, όσο και στο Τμήμα Ανακύκλωσης, εντάσσονται μετά το υγειονομικό προσωπικό, στις πιο ευάλωτες ομάδες για προσβολή από τον Covid-19, αν λάβουμε υπόψη την υψηλή μεταδοτικότητα και την παραμονή του ιού σε πλαστικές και χάρτινες επιφάνειες για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των εργαζομένων με συνεχείς παραινέσεις για τήρηση των κανόνων υγιεινής, ευλαβική χρήση των μέσων ατομικής προστασίας και απολυμάνσεις κάδων και απορριμματοφόρων.
Σημειώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η άμεση πρόσληψη 21 ατόμων για την κάλυψη έκτακτων αναγκών που έχουν δημιουργηθεί.
Τέλος σε νέο σύντομο μήνυμά του ο δήμαρχος της Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού  επισημαίνει ότι: ” Δεν κάνουμε άσκοπες μετακινήσεις. Δεν χαλαρώνουμε τα μέτρα. Μένουμε σπίτι για το καλό όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages