Σύμβαση Δήμου Καλαμάτας – Υπεραστικού ΚΤΕΛ για την συγκοινωνιακή σύνδεση 7 τοπικών κοινοτήτων - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σύμβαση Δήμου Καλαμάτας – Υπεραστικού ΚΤΕΛ για την συγκοινωνιακή σύνδεση 7 τοπικών κοινοτήτων

Σύμβαση Δήμου Καλαμάτας – Υπεραστικού ΚΤΕΛ για την συγκοινωνιακή σύνδεση 7 τοπικών κοινοτήτων

Share This
Σύμβαση παροχής υπηρεσίας συγκοινωνιακού έργου (έτους 2020), υπέγραψε σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας Ιωάννη Κάντζα.
Αντικείμενο της σύμβασης είναι η ανάθεση από το Δήμο Καλαμάτας στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας Α.Ε. της εκτέλεσης συγκοινωνιακού έργου για το έτος 2020. Πιο συγκεκριμένα αφορά στη σύνδεση των Τοπικών Κοινοτήτων Ελαιοχωρίου, Βέργας, Αρφαρών, Άγριλου, Βελανιδιάς, Σταματινού και Βρομόβρυσης του Δήμου Καλαμάτας, που δεν εξυπηρετούνται από υφιστάμενη συγκοινωνιακή γραμμή. Για την κάλυψη της ανάγκης μετακίνησης των κατοίκων των ανωτέρω Τοπικών Κοινοτήτων στην πόλη της Καλαμάτας, είναι αναγκαία η ύπαρξη δρομολογίων σύνδεσης τους με την έδρα του Δήμου, προς άρση της γεωγραφικής, κοινωνικής και οικονομικής απομόνωσης τους.
Με βάση τις ανάγκες που κατατέθηκαν από τα Συμβούλια των Τοπικών Κοινοτήτων που δεν έχουν συγκοινωνιακή σύνδεση με την πόλη της Καλαμάτας, καθορίστηκε η δημιουργία των κατωτέρω τριών συγκοινωνιακών γραμμών:
1. Καλαμάτα – Αρφαρά – Άγριλος – Βελανιδιά – Σταματινού – Βρωμόβρυση, δύο  δρομολόγια την εβδομάδα.
2. Καλαμάτα – Ελαιοχώρι, έξι  δρομολόγια την εβδομάδα.
3. Καλαμάτα – Βέργα, οχτώ  δρομολόγια την εβδομάδα
Σημειώνεται ότι το κάθε δρομολόγιο περιλαμβάνει την προς τον προορισμό διαδρομή καθώς και την επιστροφή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages