Δ. Φαββατάς: “Σοβαρά προβλήματα στις υπηρεσίες της Π.Ε. Μεσσηνίας από τις ενέργειες του Περιφερειάρχη” - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Δ. Φαββατάς: “Σοβαρά προβλήματα στις υπηρεσίες της Π.Ε. Μεσσηνίας από τις ενέργειες του Περιφερειάρχη”

Δ. Φαββατάς: “Σοβαρά προβλήματα στις υπηρεσίες της Π.Ε. Μεσσηνίας από τις ενέργειες του Περιφερειάρχη”

Share This
Σοβαρά προβλήματα έχουν προκληθεί στις υπηρεσίες της Π.Ε. Μεσσηνίας από τις ενέργειες του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ο οποίος αντιμετωπίζοντας τις υπηρεσίες ως τσιφλίκι του παρακάμπτει υπηρεσιακούς παράγοντες και πράττει κατά το δοκούν.” Αυτό αναφέρει  ο  Αν. Αντιπρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου, της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδος Δημήτρης Φαββατάς και αναφέρει:
“Συγκεκριμένα, ορίζει και παύει διευθυντές από το πουθενά απαξιώνοντας τους τμηματάρχες και αδιαφορώντας για την ιεραρχία. Αναθέτει σε εργαζόμενους παράλληλα καθήκοντα κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας αναγκάζοντάς τους να προσφύγουν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, η οποία τους δικαιώνει. Παράλληλα, επιδιώκει να προχωρήσει σε σημειακή τροποποίηση του Οργανισμού Λειτουργίας Υπηρεσιών φωτογραφίζοντας ημέτερους για θέσεις ευθύνης. Επίσης, μετακινεί με τηλεφωνική εντολή αυθαίρετα χωρίς τη συναίνεση των τμηματαρχών υπαλλήλους από τμήματα εξυπηρέτησης πολιτών προκαλώντας έτσι δυσλειτουργίες σε ευαίσθητες και ήδη υποστελεχωμένες υπηρεσίες. Το αποτέλεσμα είναι να ταλαιπωρούνται και να αγανακτούν οι ίδιοι οι πολίτες απέναντι στους εργαζόμενους, αφού για μια απλή διοικητική πράξη είναι αναγκασμένοι συχνά να περιμένουν πάνω από 20 μέρες.
Οφείλει ο κ. Περιφερειάρχης να εγκαταλείψει την αλαζονική του συμπεριφορά, να αφουγκραστεί τα αιτήματα και τις ανάγκες τόσο των εργαζομένων όσο και των πολιτών και να συνειδητοποιήσει ότι καθήκον του είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών και όχι η ικανοποίηση των προσωπικών του φιλοδοξιών”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages