ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΧΟΝΤΡΑ... Ο ΚΑΠΕΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΙΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΧΟΝΤΡΑ... Ο ΚΑΠΕΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΙΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΧΟΝΤΡΑ... Ο ΚΑΠΕΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΙΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Share This
Η αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρώην Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κυριάρχησε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος” της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, υπό τον Νίκο Χαρδαλιά, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Καλαμάτα. 
Ο κ. Χαρδαλιάς μετά το αεροδρόμιο το οποίο επισκέφθηκε, όπως θα κάνει και με τα υπόλοιπα περιφερειακά που επαναλειτουργούν από την Τετάρτη, συμμετείχε στη διευρυμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για όλα τα ζητήματα αναφορικά με την πανδημία και όχι μόνο,παρουσία πολλών εκπροσώπων φορέων.
Στη διάρκεια αυτής, δήμαρχοι, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι  επαγγελματιών και άλλοι παράγοντες του τόπου, ύψωσαν κραυγή αγωνίας για τις επιπτώσεις στην οικονομία, με τον κ. Χαρδαλιά να ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να γίνουν εκπτώσεις στο υγειονομικό κομμάτι, σημειώνοντας παράλληλα πως αυτό, θα συμβάλει και στο να είναι η χώρα μας, ψηλά, στις επιλογές ξένων επισκεπτών.
%CE%A7%CE%91%CE%A1%CE%94%CE%91%CE%9B%CE%99%CE%91%CE%A3-2-600x450
Χαρακτηριστικές ήταν οι επισημάνσεις του Βασίλη Καπέλιου αναφορικά με την Πολιτική Προστασία, η οποία όπως είπε δεν έχει κάνει τα… βήματα που πρέπει τα τελευταία χρόνια, για να έρθει μια μακροσκελής απάντηση από τον κ. Χαρδαλιά και να ανοίξει νέος κύκλος αντιπαράθεσης, όσον αφορά στην Πυροσβεστική και τις μεταθέσεις πυροσβεστών από τη Μεσσηνία εν μέσω της αντιπυρικής περιόδου, με τον υφυπουργό να μιλά ξανά με αριθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages