Δήμος Καλαμάτας: Αναλαμβάνουν υπηρεσία οι δημοτικοί πυροφύλακες - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Δήμος Καλαμάτας: Αναλαμβάνουν υπηρεσία οι δημοτικοί πυροφύλακες

Δήμος Καλαμάτας: Αναλαμβάνουν υπηρεσία οι δημοτικοί πυροφύλακες

Share This
Συνάντηση με τους εργάτες πυροπροστασίας, που αναλαμβάνουν υπηρεσία στο Δήμο Καλαμάτας, είχε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, παρουσία του Αντιδημάρχου Γιάννη Μπάκα.
Ο Δήμαρχος, ζήτησε από τους δημοτικούς πυροφύλακες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και στο επίπεδο της πρόληψης, με καθαρισμούς, ενημερώσεις των κατοίκων, επιτηρήσεις χώρων κ.λπ. Οι δημοτικοί πυροφύλακες θα βρίσκονται σε συνεννόηση και επικοινωνία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά το παρελθόν η έγκαιρη και αποτελεσματική παρέμβαση των εργατών πυροπροστασίας έχει φέρει θετικά αποτελέσματα, προστατεύοντας το περιβάλλον, τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία από πυρκαγιές.
Τονίζεται ότι οι δημοτικοί πυροφύλακες έχουν λάβει τη στοιχειώδη εκπαίδευση και έχουν στη διάθεσή τους μέσα (οχήματα, εργαλεία, υλικά ατομικής προστασίας κ.λπ.) για την εκτέλεση του έργου τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages