Συνάντηση Βασιλόπουλου με Μπακογιάννη και υπογραφές - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συνάντηση Βασιλόπουλου με Μπακογιάννη και υπογραφές

Συνάντηση Βασιλόπουλου με Μπακογιάννη και υπογραφές

Share This
Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος είχε χθες συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αθηνών.
Κατά τη συνάντηση των Δημάρχων επιβεβαιώθηκε η καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα μεταξύ τους, ενώ υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα της αυτοδιοίκησης και θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα των πόλεων. Ο κ. Μπακογιάννης διαβεβαίωσε τον κ. Βασιλόπουλο, ότι υπάρχει πρόθεση συστήματα που αναπτύσσονται από το Δήμο Αθηναίων να παραχωρούνται προς χρήση και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών της Καλαμάτας.
Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, υπεγράφη συμφωνητικό αμοιβαίας συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας και της Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρείας Μηχανογράφησης και Επιχειρησιακών Μονάδων ΟΤΑ του Δήμου Αθηναίων.
Υπενθυμίζεται ότι η ΔΑΕΜ, στελέχη της οποίας αναφέρθηκαν στο υψηλό επίπεδο των στελεχών του Τμήματος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου, έχει αναπτύξει, λειτουργεί και έχει παραχωρήσει δικαιώματα χρήσης στο Δήμο Καλαμάτας για πλατφόρμα ψηφιακών υπηρεσιών, στο πλαίσιο της εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages