19χρονος “ελαφροχέρης” είχε διαρρήξει 5 σπίτια της Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

19χρονος “ελαφροχέρης” είχε διαρρήξει 5 σπίτια της Καλαμάτας

19χρονος “ελαφροχέρης” είχε διαρρήξει 5 σπίτια της Καλαμάτας

Share This
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών- και αποπειρών κλοπών σε οικίες, στην Καλαμάτα και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται 19χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και πλαστογραφία, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, κατά το χρονικό διάστημα από την 1.5.2020 έως και την 13.5.2020, στην Καλαμάτα και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, διέπραξαν συνολικά τρείς (3) περιπτώσεις κλοπών- διαρρήξεων σε οικίες ημεδαπών, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και προσωπικά έγγραφα, καθώς  και δύο (2) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οικίες.
Επιπλέον, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, βρέθηκε και κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας του 19χρονου, ο οποίος είχε παραποιήσει την πινακίδα κυκλοφορίας της, με σκοπό να παραπλανήσει τις αρχές, ενώ εγκατέλειψε αυτή κατά τη διαφυγή του, πλησίον οικίας που είχε διαρρήξει προηγουμένως.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του 19χρονου σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, καθώς και την ταυτοποίηση των αγνώστων συνεργών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages