Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας για ακυρώσεις δωματίων το τριήμερο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας για ακυρώσεις δωματίων το τριήμερο

Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας για ακυρώσεις δωματίων το τριήμερο

Share This
Η Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας, δια του Προέδρου κ. Δημήτρη Καραλή, ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλ\λεξε από τα μέλη της, δεν έχουν σημειωθεί ακυρώσεις στις κρατήσεις δωματίων το τριήμερο των απόκρεω, πράγμα που επιβεβαιώνει ότι η πληθώρα των εναλλακτικών ενδιαφερόντων της περιοχής αποτελεί σταθερό παράγοντα προσέλκυσης επισκεπτών.
Ειδικά στο τριήμερο της αργίας αναμένεται να επισκεφθούν τη Μεσσηνία αρκετοί Έλληνες, και αναμένετε να συμβάλουν εκτός των άλλων οι καλές καιρικές συνθήκες, παρά το γεγονός της ακύρωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων για λόγους δημόσιας υγείας. Για το λόγο αυτό, τόσο τα ξενοδοχεία όσο και τα καταστήματα εστίασης και αναψυχής έχουν προετοιμαστεί  με εντατικός ρυθμούς προκειμένου να ανταποκριθούν στις ανάγκες των εκδρομέων.
Με την ευκαιρία, η Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας  επισημαίνει την ανάγκη αναπροσαρμογής των πρακτικών σχεδίασης και προσέγγισης των τουριστικών αγορών, λαμβάνοντας υπόψη οι αρμόδιοι παράγοντες της πολιτείας τις διαμορφούμενες κάθε στιγμή συνθήκες – όπως στην σημερινή συγκυρία λόγω του κορωνοϊού – έτσι ώστε τα μηνύματα που θα εκπέμπονται και οι στρατηγικές που θα ακολουθούνται να έχουν την επιθυμητή αποτελεσματικότητα.
Τα στερεότυπα με τις γενικόλογες αναφορές και τις περιγραφόμενες δράσεις με αμφίβολη επιτυχία πρέπει να παραχωρήσουν τη θέση τους σε ευέλικτα προγράμματα, προσαρμοσμένα στις σημερινές ανάγκες που απαιτούν γνώση, ενημέρωση και ταχύτητα στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων.
Αυτό σημαίνει ότι τόσο η Περιφέρεια όσο και οι εμπλεκόμενοι ΟΤΑ και Συλλογικοί Φορείς οφείλουν να επανασχεδιάσουν το τουριστικό μέλλον της περιοχής στη βάση των νέων δεδομένων  και τάσεων της ταξιδιωτικής αγοράς, όπως αυτές διαμορφώνονται εξαιτίας του ανταγωνισμού, της εξειδίκευσης της ζήτησης, αλλά και των κάθε λογής ασύμμετρων απειλών που προκύπτουν
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Δημήτριος Καραλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages