Δημόσια επιστολή στις δημοτικές αρχές της Μεσσηνίας για τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Δημόσια επιστολή  στις δημοτικές αρχές της Μεσσηνίας  για τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό

Δημόσια επιστολή στις δημοτικές αρχές της Μεσσηνίας για τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό

Share This
“Ζητάμε να ληφθούν από τις δημοτικές αρχές όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποτελεσματική προστασία από το νέο κορονοϊό. Να ασκηθεί πίεση για έκτακτη χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών. Σε κάθε περίπτωση να εξασφαλισθεί η καθαριότητα σχολείων, νηπιαγωγείων και παιδικών σταθμών, να υπάρχουν σαπούνια, αντισηπτικά κλπ. Είχαμε ζητήσει να παρθούν μέτρα και για τη γρίπη πράγμα που δεν έγινε ολοκληρωμένα και σε όλα τα σχολεία”. Αυτό αναφέρουν σε δημόσια επιστολή τους οι δημοτικοί σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση στους δήμους της Μεσσηνίας: Οικονομάκος Δημήτρης-Δ.Καλαμάτας, Νιάρχος Τάσος-Δ.Καλαμάτας Αποστολοπούλου Σοφία –Δ.Πύλου Νέστορος, Θεοδωρακόπουλος Χρήστος-Δ.Μεσσήνης, Κουκούμης Σαράντος –Δ.Τριφυλίας, Ρειτζόπουλος Κώστας-Δ.Οιχαλίας Ταβουλαρέας Πέτρος-Δ.Δυτικής Μάνης και σημειώνουν:
 “Αντίστοιχα μέτρα να ληφθούν στις υπηρεσίες του Δήμου και σε όλους τους δημοτικούς χώρους. Είναι χαρακτηριστικό πως υπάρχουν δημοτικοι χώροι( γραφεία-συνεργεία) και πολιτιστικοί- αθλητικοί χώροι των δήμων μας που δεν έχουν ούτε σαπούνι και χαρτιά. Να υπάρξει άμεσα ενημέρωση των δημοτικών συμβουλίων για τις ενέργειες που έχουν γίνει και τον προγραμματισμό που έχει τεθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages