23 Αυγούστου λήγει η προθεσμία για τη μίσθωση ακινήτων – οικοπέδων για δημιουργία ανοικτών χώρων στάθμευσης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

23 Αυγούστου λήγει η προθεσμία για τη μίσθωση ακινήτων – οικοπέδων για δημιουργία ανοικτών χώρων στάθμευσης

23 Αυγούστου λήγει η προθεσμία για τη μίσθωση ακινήτων – οικοπέδων για δημιουργία ανοικτών χώρων στάθμευσης

Share This

 


Προθεσμία έως την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 έχουν οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες, προκειμένου να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στη μειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτων  – οικοπέδων για δημιουργία ανοικτών χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων στο Δήμο Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τη διακήρυξη, τα ακίνητα – οικόπεδα θα πρέπει να βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου Καλαμάτας και συγκεκριμένα στις κάτωθι περιοχές:

  • Ράχη – Παλιό νοσοκομείο (στις ζώνες Ε και ΙΑ των αντικειμενικών αξιών και πιο συγκεκριμένα, σε απόσταση όχι μεγαλύτερη των διακοσίων πενήντα (250) μέτρων εκατέρωθεν των οδών Αθηνών (μεταξύ Μπουλούκου και Αναξαγόρα) και Μανιακίου και διακοσίων πενήντα (250) μέτρων δυτικά της οδού Μπουλούκου).
  • Κεντρική Πλατεία – Ιστορικό Κέντρο (στις ζώνες Θ και Β των αντικειμενικών αξιών εξαιρούμενου του τμήματος βόρεια της Κεντρικής Αγοράς παράλληλα με τον ποταμό Νέδοντα).
  • Κέντρο (στις ζώνες Ζ και Γ των αντικειμενικών αξιών εξαιρούμενου του τμήματος εκατό (100) μέτρων ανατολικά της οδού Ακρίτα).
  • Παραλία (στις ζώνες ΣΤ και Α των αντικειμενικών αξιών).

Όλα τα προσφερόμενα ακίνητα θα πρέπει να έχουν πρόσοψη και άμεση πρόσβαση στο δημοτικό οδικό δίκτυο, να είναι ανεξάρτητες ιδιοκτησίες και να επιτρέπεται η χρήση και η διαμόρφωση τους.

Οι προσφορές ενδιαφέροντος κατατίθενται στο Πρωτόκολλο του Δήμου Καλαμάτας, στην οδό Αθηνών 99, Καλαμάτα (Δημαρχείο Καλαμάτας) και στη συνέχεια θα διαβιβαστούν στο Τμήμα Προσόδων Περιουσίας και Κοιμητηρίων. Εν συνεχεία , θα παραδοθούν στην αρμόδια επιτροπή του άρθρου 7 του ΠΔ 270/81, η οποία με επιτόπια έρευνα, θα κρίνει την καταλληλόλητα των προσφερόμενων ακινήτων και αν ταύτα πληρούν τους όρους της οικείας διακήρυξης, συντασσόμενης σχετικής εκθέσεως, εντός δέκα (10) ημερών από τη λήψη των προσφορών.

Την Περίληψη Διακήρυξης θα τη δείτε ΕΔΩ

Τη Διακήρυξη ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages