ΕΜΦΑΣΗ στην καθαριότητα και το πράσινο των σχολείων από δημοτικά συνεργεία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΜΦΑΣΗ στην καθαριότητα και το πράσινο των σχολείων από δημοτικά συνεργεία

ΕΜΦΑΣΗ στην καθαριότητα και το πράσινο των σχολείων από δημοτικά συνεργεία

Share This

 


Πέραν των παρεμβάσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν στη συντήρηση των υποδομών στα σχολεία του Δήμου, σε εξέλιξη βρίσκονται και εργασίες καθαρισμού, συντήρησης και βελτίωσης του πρασίνου στις σχολικές μονάδες και πέριξ αυτών από συνεργεία αυτεπιστασίας της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών.

Παρεμβάσεις έχουν γίνει έως σήμερα στο 5ο Νηπιαγωγείο, στο 4ο, 8ο και 18ο Δημοτικό Σχολείο, στο 2ο, 3ο, 4ο, 6ο και 7ο (Πειραματικό) Γυμνάσιο, στο Ειδικό Σχολείο και στο 1ο, 2ο, 4ο και 5ο Γενικό Λύκειο. Ανάλογες εργασίες θα συνεχιστούν σε όλα τα σχολεία έως την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.

sxol 250822grid

Για τις εργασίες που είναι σε εξέλιξη, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αναστάσιος Σκοπετέας ανέφερε: «Καθημερινά με τα συνεργεία αυτεπιστασίας πρασίνου, τους εργολάβους που έχουμε σύμβαση, καταβάλλεται μια μεγάλη προσπάθεια για τη διαχείριση, τη συντήρηση και τη βελτίωση του πρασίνου στον αστικό ιστό. Πέρα από τις καθημερινές παρεμβάσεις που είναι προγραμματισμένες από την υπηρεσία, τόσο στο κέντρο όσο, κυρίως στις γειτονιές της πόλης, την περίοδο αυτή έχουν ξεκινήσει εργασίες στα σχολεία μας προκειμένου να υπάρξει από τη δική μας πλευρά η καλύτερη προετοιμασία, ο ευπρεπισμός των χώρων, η καθαριότητα και να είναι όλα έτοιμα, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να υποδεχθούν μαθητές και εκπαιδευτικούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages