Στην Πύλο ο Πρέσβης των ΗΠΑ με τελετή υποδοχής από τον Δήμαρχο ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Στην Πύλο ο Πρέσβης των ΗΠΑ με τελετή υποδοχής από τον Δήμαρχο ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Στην Πύλο ο Πρέσβης των ΗΠΑ με τελετή υποδοχής από τον Δήμαρχο ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Share This


 Στην Πύλο και τη Μεσσηνία βρέθηκε ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Τζορτζ Τσούνης απολαμβάνοντας τις ομορφιές της περιοχής μαζί με την οικογένειά του. Σήμερα το πρωί μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, πραγματοποίησε επίσκεψη στο δημαρχείο εκεί όπου τον περίμενε ο δήμαρχος Πύλου -Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλας.

Ο κ. Καρβέλας τον ενημέρωσε για την ραγδαία ανάπτυξη και την ιστορικότητα της περιοχής, όπως και τα ζητήματα που διαχειρίζεται ο δήμος. Ο ίδιος έδειξε πολύ καλά ενημερωμένος -είχε άλλωστε φροντίσει για αυτό ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς που είναι και προσωπικοί φίλοι με τον κ. Τσούνη-  ενώ μίλησε και για το πόσο έχει αλλάξει η εικόνα προς το καλύτερο, από τότε που ο ίδιος είχε επισκεφθεί στο παρελθόν την περιοχή και συγκεκριμένα τη Γιάλοβα. Μάλιστα έδειξε εντυπωσιασμένος από τα όσα έχουν δρομολογηθεί ως επενδύσεις κάνοντας ειδική αναφορά στην οικογένεια Κωνσταντακόπουλου και την προστιθέμενη αξία που αυτές φέρνουν.

Να σημειωθεί πως ο Πρέσβης των ΗΠΑ έδωσε τη δέσμευση ότι θα βρίσκεται εδώ ξανά στην Πύλο στις 20 Οκτωβρίου, ημέρα της επετείου της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου και της ξεχωριστής αναπαράστασης.

           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages