ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ δήμου Καλαμάτας και Ομίλου Αντισφαίρισης για το μέλλον του αθλητισμού στη Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ δήμου Καλαμάτας και Ομίλου Αντισφαίρισης για το μέλλον του αθλητισμού στη Μεσσηνία

ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ δήμου Καλαμάτας και Ομίλου Αντισφαίρισης για το μέλλον του αθλητισμού στη Μεσσηνία

Share This

 
Επικοδομητική συζήτηση για το μέλλον του μεσσηνιακού αθλητισμού και δη της πετοσφαίρισης είχε ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος με τα μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας υπό τον επικεφαλής και πρόεδρο του Ομίλου και αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Μακρή.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, οι Βασίλης Κανάκης, Παναγιώτης Σαρέλλας, Χρήστος Κερκεμέζος και Κατερίνα Βεργίτση.

Υπήρξε ενημέρωση για τις δράσεις του Ομίλου, για διοργανώσεις που έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στην Καλαμάτα (τουρνουά πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών, τουρνουά πανελληνίου πρωταθλήματος οδοντριάτρων κ.ά.) καθώς και συζήτηση για θέματα που αφορούν τα γήπεδα αντισφαίρισης σε Τέντα και Κορδία.

Ο Δήμαρχος, αφού τόνισε ότι ο Δήμος -στο μέτρο των δυνατοτήτων του- θα συνεχίσει να στηρίζει αθλητικές διοργανώσεις που λαμβάνουν χώρα στην Καλαμάτα, σημείωσε ότι η καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Δήμου και του Ομίλου Αντισφαίρισης αποτελεί τη βάση για να υπάρξει κοινή πορεία σε θέματα που αφορούν το άθλημα και την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages