ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η 8η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η 8η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η 8η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Share This


 Όταν ένας θεσμός μετράει 8 χρόνια παρουσίας και η δυναμική του διατηρείται, τότε σίγουρα αυτός μόνο ως επιτυχημένος μπορεί να θεωρηθεί. Αγκαλιάζοντας φέτος ακόμη πιο… καλά την εκπτωτική περίοδο, το φθινόπωρο μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στην Καλαμάτα και χιλιάδες κόσμου γέμισαν κάθε γωνιά της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Ο συνδυασμός αρκετών εκδηλώσεων, events από καταστήματα, και, τις μοναδικές προσφορές που μπορούσε κανείς να συναντήσει στον εμπορικό ιστό, με τιμές απίθανες σε πολλές περιπτώσεις, έφεραν χαμόγελα στους επαγγελματίες που προσδοκούσαν σε μια καλή ώθηση.

  

Από νωρίς η Καλαμάτα έγινε το σημείο αναφοράς σε μια εκδήλωση που είχε ανάγκη ο κόσμος και η τοπική αγορά. Χιλιάδες επισκέπτες από κοντινές και μακρινές περιοχές βρέθηκαν στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για την 8η Λευκή Νύχτα. Η μεγάλη εμπορική γιορτή επέστρεψε και ο εμπορικός κόσμος της Καλαμάτας έκανε το καλύτερο σε μια βραδιά γεμάτη εκπτώσεις και προσφορές, διαθέτοντας μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων.

   

Ξεχωριστές και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσαν ο Δήμος Καλαμάτας και συμμετείχαν ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, η Ομοσπονδία Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Νομού Μεσσηνίας και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages