Β. Κοσμόπουλος: “Η Δημοτική Αρχή αποτυγχάνει παταγωδώς και το αποτέλεσμα είναι η απομόνωση της” - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Β. Κοσμόπουλος: “Η Δημοτική Αρχή αποτυγχάνει παταγωδώς και το αποτέλεσμα είναι η απομόνωση της”

Β. Κοσμόπουλος: “Η Δημοτική Αρχή αποτυγχάνει παταγωδώς και το αποτέλεσμα είναι η απομόνωση της”

Share This

 

Σε ανάρτησή του στο facebook ,ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δ.Σ Καλαμάτας αναφέρει:
“Η δημοτική αρχή ακολουθεί πιστά τις γνωστές εκφράσεις του λαού μας. “Ότι κάτσει”, “Όπως έρθουν τα πράγματα”, “Σε δουλειά να βρισκόμαστε”, για να δικαιολογεί δελτία τύπου και φωτογραφίες.
Η έννοια σχεδιασμός-προγραμματισμός είναι άγνωστη λέξη. Οι “6 άξονες-112 πρωτοβουλίες” παρέμειναν γράμμα κενό στα προεκλογικά φυλλάδια.
Έτσι την εορταστική εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου, η δημοτική αρχή έχει στήσει κανονικό εργοτάξιο, στην αρχή του ιστορικού κέντρου! Προκαλώντας διάφορες αντιδράσεις στους δημότες και τους επισκέπτες μας. Από εκνευρισμό και αγανάκτηση, μέχρι θυμηδία και καυστικά σχόλια για την επιλογή.
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η δημοτική αρχή διακατέχεται από το άγχος να επιδείξει έργο και το σύνδρομο του busy body. Δυστυχώς στην προσπάθεια αυτή αποτυγχάνει παταγωδώς και το αποτέλεσμα είναι η απομόνωση της. Όπως παραμένει απομονωμένη και απούσα από τις εξελίξεις, στο θέμα του αντιπλημμυρικού, υποστηρίζοντας εμμονικά τις θέσεις της εταιρείας.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages