3ο Γυμνάσιο Καλαμάτας: Ημερίδα για την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή αγωγή - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

3ο Γυμνάσιο Καλαμάτας: Ημερίδα για την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή αγωγή

3ο Γυμνάσιο Καλαμάτας: Ημερίδα για την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή αγωγή

Share This

 


Διδακτική επίσκεψη με θέμα την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή αγωγή πραγματοποίησαν την Πέμπτη (9/12), οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ Τάξης του 3ου Γυμνασίου Καλαμάτας, με τη συνοδεία των καθηγητών τους.

Στην επίσκεψη, η οποία υλοποιήθηκε στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων,  στο χώρο του Αμφιθεάτρου «Νικόλαος Πολίτης» του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας, οι μαθητές συνάντησαν τον εκπαιδευτή υποψήφιων οδηγών Ιωάννη Αλεξόπουλο, ο οποίος ενημέρωσε τα παιδιά για την συμπεριφορά που πρέπει να έχουν στο δρόμο ως ποδηλάτες και πεζοί. Παράλληλα ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στους κανόνες οδικής ασφάλειας και στα μέτρα περιορισμού των συνεπειών ενός τροχαίου ατυχήματος.

Μετά την παρουσίαση ακολούθησε ένας πολύ ουσιαστικός διάλογος, κατά τη διάρκεια του οποίου οι μαθητές μας διατύπωσαν σκέψεις και ερωτήσεις και μοιράστηκαν συναισθήματα και εμπειρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages