Διήμερο δράσεων για τον καρκίνο του μαστού από την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας και το Δήμο Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Διήμερο δράσεων για τον καρκίνο του μαστού από την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας και το Δήμο Καλαμάτας

Διήμερο δράσεων για τον καρκίνο του μαστού από την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας και το Δήμο Καλαμάτας

Share This

 


Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (EEM) και ο Δήμος Καλαμάτας, διοργανώνουν διήμερο δράσεων για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στην πόλη της Καλαμάτας. Η δράση της ΕΕΜ έχει τεθεί υπό την Αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και έχει ενταχθεί στο Εθνικό Πρόγραμμα Δράσεων και Εκδηλώσεών της, ως Πόλη στην οποία οι γυναίκες έδωσαν το παρών στην Ελληνική Επανάσταση.

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλαμάτας και ώρα 18:30, θα πραγματοποιηθεί η Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «Ενημέρωση, Πρόληψη και Έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Πλεονεκτήματα». Την Ημερίδα για το κοινό, θα συντονίσει η Πρόεδρος της ΕΕΜ. Καθ. Δρ. Λυδία Ιωαννίδου- Μουζάκα

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας, τις ώρες 10:00-14:00 & 15:30-18:30 θα πραγματοποιηθεί δωρεάν εξέταση μαστού των γυναικών που το επιθυμούν. Η εξέταση περιλαμβάνει τη λήψη ιστορικού, τον προσδιορισμό κινδύνου ανάπτυξης καρκίνου μαστού, την κλινική εξέταση μαστών, υπερηχογράφημα μαστών, παρακέντηση και λήψη εκκριμάτων με τις κυτταρολογικές τους εξετάσεις.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορωνοιό COVID-19 η προσέλευση των γυναικών για εξέταση θα γίνει αποκλειστικά με ραντεβού στο τηλέφωνο: 27210-87902 (ώρες 09:00-13:00 & 17:00-20:00 κα. Λυμπεροπούλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages