Νίκας: Ενισχύουμε με παρεμβάσεις σημαντικά το οδικό δίκτυο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Νίκας: Ενισχύουμε με παρεμβάσεις σημαντικά το οδικό δίκτυο

Νίκας: Ενισχύουμε με παρεμβάσεις σημαντικά το οδικό δίκτυο

Share This

 


Βελτιωμένη κατά 30% τουλάχιστον θα είναι μέχρι το καλοκαίρι η εικόνα του οδικού δικτύου στο σύνολο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο πλαίσιο των σημαντικών έργων που υλοποιούνται ή έχουν προγραμματιστεί άμεσα να γίνουν για την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών, ντόπιων αλλά και επισκεπτών. Στο σημαντικό αυτό θέμα με αφορμή  την υπογραφή μιας σειράς νέων προγραμματικών συμβάσεων αναφέρθηκε παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στο Καζάρμα – Χώρα – Γαργαλιάνοι, την επικείμενη παράκαμψη του Χαρακοπιού και φυσικά, όσα θα γίνουν για την ασφαλέστερη πρόσβαση στη Μάνη, όπως την παράκαμψη Κάμπου – Σταυροπηγίου.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ
ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ
ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑ

Ξεχωριστά ήταν όσα είπε απαντώντας σε ερώτημα του Θέμη Κανελλόπουλου για τη συμπλήρωση του μισού της θητείας της Περιφερειακής Αρχής και της αλλαγής ως είθισται των προσώπων, ο κ. Νίκας ο οποίος επεσήμανε σε όλους τους τόνους πως δεν επηρεάζεται από κανέναν και πως το μείζον είναι προφανώς το αποτέλεσμα μέσω της παραγωγής έργου, αλλά και η ενότητα. Ο περιφερειάρχης, ανέφερε πως οι όποιες αλλαγές θα έρθουν ύστερα από συζήτηση με τους συνεργάτες του και στάθηκε μόνο στη συνεργασία με τον κ. Μπουντρούκα που όπως είπε, θα συνεχιστεί με αυξημένες αρμοδιότητες χωρίς να έχει τεθεί ποτέ, θέμα… πολιτικής συμφωνίας

ΣΕ ΚΑΛΟ… ΔΡΟΜΟ
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ
ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
ΚΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ
ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ

Ο περιφερειάρχης στην παρέμβασή του, στάθηκε ακόμη στο… πράσινο φως που «άναψε» από την Οικονομική Επιτροπή για την αναβάθμιση του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, ύψους περίπου 11 εκατ. ευρώ, τονίζοντας πως στις αρχές Φεβρουαρίου θα μπει ο εργολάβος και οι υπηρεσίες θα μετακινηθούν. Αφού ανέφερε λεπτομερώς που θα φιλοξενηθεί για δύο περίπου χρόνια κάθε μια από αυτές, στάθηκε στο τεράστιο έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων, σημειώνοντας πως «περιμένουμε την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για να προχωρήσει η σχετική διαδικασία» και μίλησε για την αποκατάσταση των χωματερών, αλλά και τα πιθανά ζητήματα που θα ανακύψουν. «Δε θα λυθούν όλα σε μια ημέρα. Υπάρχει θέμα με το κόστος αφού κάποιοι Δήμοι αρνούνται να πληρώνουν, αλλά πρέπει να καταλάβουν -ειδικά όσοι πετούσαν σε χωματερές- πως δεν υπάρχει τζάμπα διαχείριση », είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Νίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages