10,4 εκατ. € μπαίνει μπροστά το νέο Διοικητήριο στη Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

10,4 εκατ. € μπαίνει μπροστά το νέο Διοικητήριο στη Μεσσηνία

10,4 εκατ. € μπαίνει μπροστά το νέο Διοικητήριο στη Μεσσηνία

Share This

 


Σημαντικές αποφάσεις έλαβε στη συνεδρίασή της σήμερα η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που αφορά την εξέλιξη της υλοποίησης του προγράμματος έργων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκαν οι όροι διακήρυξης και συγκροτήθηκε η επιτροπή διαγωνισμού για τη δημοπρασία του έργου: «Ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρεμβάσεων αναβάθμισης Διοικητηρίου Π.Ε. Μεσσηνίας», προϋπολογισμού 10.472.034,61€, ενταγμένο και χρηματοδοτούμενο  από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Επίσης εγκρίθηκε το 1ο Πρακτικό του ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου: «Ολοκλήρωση της βελτίωσης της ασφάλειας του δρόμου Πλατάνια – πέτρινη γέφυρα Νέδα» με προϋπολογισμό 360.000 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και υλοποιείται κατόπιν προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας με το Δήμο Τριφυλίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης.

Παράλληλα με αποφάσεις της η επιτροπή ενέκρινε την ένταξη σε προγράμματα των παρακάτω:

Την προμήθεια υλικών ύδρευσης για τη βελτίωση του αρδευτικού έργου της Κοινότητας Βρυσών, Δήμου Τριφυλίας, με προϋπολογισμό 37.000 €

Την εργασία κοπής δέντρων και καθαρισμού φυτικής γης στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο της ΠΕ Μεσσηνίας, με προϋπολογισμό 70.000 €

Τέλος προχώρησε, με την έγκριση του πρακτικού ανάδειξης προσωρινού  αναδόχου, την προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου της Περιφέρειας, όπου προβλέπεται για τη Μεσσηνία η τοποθέτηση πέντε (5) πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων με ιστό στήριξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages