Άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου ζητά ο Δ. Οικονομάκος - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου  ζητά ο Δ. Οικονομάκος

Άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου ζητά ο Δ. Οικονομάκος

Share This

 


“Να  μην θρηνήσουμε άλλα θύματα στο δρόμο μπροστά από τις σχολές του ΟΑΕΔ”

Την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου ζητά ο επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Δημήτρης Οικονομάκος, για να παρθεί απόφαση, όπως αναφέρει, για την ασφάλεια του δρόμου έξω από τις σχολές του ΟΑΕΔ στο Ασπρόχωμα.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση του κ. Οικονομάκου:

Να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα στο δρόμο μπροστά από τις σχολές του ΟΑΕΔ

Ζητάμε άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για να παρθεί απόφαση και όχι να συζητήσουμε γενικά για την ασφάλεια του δρόμου έξω από τις σχολές του ΟΑΕΔ στο Ασπρόχωμα. Έχουμε θέσει το θέμα 3πολλές φόρες σε ανύποπτο χρόνο όλα αυτά τα χρόνια αλλά οι υπεύθυνοι κωφεύουν

4  χρόνια μετά το θανατηφόρο ατύχημα στον ΟΑΕΔ γινόμαστε μάρτυρες στο ίδιο έργο θεατές. Ακόμα να βρεθεί λύση λες και θα τετραγωνίσουμε το κύκλο ή θα φτιάξουμε τη διώρυγα του Σουέζ.

   Ο κ. Νίκας τότε έριχνε τις ευθύνες στη Περιφέρεια, η Περιφέρεια στο Δήμο, στη γραφειοκρατία και διάφορες τέτοιες γελοιότητες και τα παιδιά μας συνεχίζουν να σκοτώνονται ή να τραυματίζονται.

Ταχύτητα και λύσεις στα προβλήματα βρίσκουν όταν είναι πίσω μεγάλα συμφέροντα ή για να εξυπηρετηθούν οι ημέτεροι.

Χωρίς χρονοτριβή να βρεθεί άμεσα λύση χωρίς υποσχέσεις και μεγάλα λόγια. Στηρίζουμε με όλες μα τις δυνάμεις τους σπουδαστές του ΟΑΕΔ, τους εργαζόμενους και τους κατοίκους που διαμαρτύρονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages