Συνάντηση Αναστασόπουλου με τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συνάντηση Αναστασόπουλου με τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας

Συνάντηση Αναστασόπουλου με τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας

Share This


 Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Στάθη Αναστασόπουλου από εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας «Ο ΕΡΜΗΣ». Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εγγλέζος Γεώργιος, ο αντιπρόεδρος  Νικολακέας Κωνσταντίνος, ο γραμματέας Αλεξέας Ηλίας, ο ειδικός γραμματέας Κάτσιος Ιγνάτιος και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Γεωργιτσέας Παναγιώτης αφού μετέφεραν τις ευχές τους λόγω των εορταστικών ημερών, ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κλάδος ενόψει της πανδημίας αλλά και της μείωσης του αγροτικού εισοδήματος και ζήτησαν την συνεργασία όλων ώστε να τονωθεί η εμπορική κίνηση στην Καλαμάτα, αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αφού ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο Νέος Χρόνος, εξέφρασε την επιθυμία του με την έλευση του νέου έτους να απαλλαγούμε όλοι από την πανδημία και τις πολύπλοκες συνέπειές της στην εμπορική κίνηση και σε ολόκληρη την οικονομία. Τέλος τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και δήλωσε ότι: «Η εμπορική κίνηση των καταστημάτων της πρωτεύουσας του Νομού είναι συνυφασμένη με το αγροτικό εισόδημα, για αυτό η Περιφέρεια Πελοποννήσου μεριμνά για την αναβάθμιση των υποδομών στον γεωργικό και κτηνοτροφικό τομέα και υποστηρίζει την πρωτογενή παραγωγή». Επίσης τόνισε ότι: «Η Περιφέρεια είναι ανοιχτή για συνεργασία με τον εμπορικό σύλλογο, υποστηρίζοντας δράσεις που προάγουν το εισόδημα των εμπόρωνκαιτων αγροτών».

Τέλος ενημέρωσε το προεδρείο του εμπορικού συλλόγου ότι προωθείται η διαδικασία αναβάθμισης του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, που είναι προστάτες των εμπόρωνκαι βρίσκεται σε ιδιόκτητο χώρο του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages