Τα Κάλαντα έψαλλαν οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας σε Βασιλόπουλο και Αναστασόπουλο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Τα Κάλαντα έψαλλαν οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας σε Βασιλόπουλο και Αναστασόπουλο

Τα Κάλαντα έψαλλαν οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας σε Βασιλόπουλο και Αναστασόπουλο

Share This

 


Όμορφες εορταστικές μελωδίες και κάλαντα Πελοποννησιακά και Αθηναϊκά απέδωσαν μαθητές της τάξης βιολιού της Γεωργίας Τσολάκη, του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, στο Δημαρχείο της πόλης την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021.

Ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, ευχαρίστησε και συνεχάρη τα παιδιά, τα οποία συνόδευε η καθηγήτριά τους. Συνεχάρη, επίσης, το Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Στάθη Γυφτάκη για την καλλιτεχνική δουλειά που επιτελείται στο Ωδείο, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Στα παιδιά προσφέρθηκαν κεράσματα και συμβολικά δωράκια.

Ακολούθως οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας είπαν τα κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο.

Μετά την παρουσίαση ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε στους μικρούς μουσικούς καλή πρόοδο, καλάΧριστούγεννα και το νέο έτος να φέρει σε όλους υγεία και προκοπή. Στη συνέχεια αφού τους πρόσφερε συμβολικά δώρα, ευχαρίστησε το δ/ντή του ωδείου και την καθηγήτρια μουσικής για την πρωτοβουλία τους. Τέλος απευθυνόμενους στους γονείς που συνόδευαν τους μαθητές, τους συνεχάρη για την επιλογή τους να προσφέρουν μουσική εκπαίδευση στα παιδιά τους, μέσω του δημοτικού ωδείου Καλαμάτας που επί πολλά έτη έχει αναδείξει αρκετά ταλέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages