Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά 8,1% τον Απρίλιο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά 8,1% τον Απρίλιο

Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά 8,1% τον Απρίλιο

Share This

 


Αύξηση 8,1% τον Απρίλιο και 15,7% το πρώτο τετράμηνο σημείωσαν οι αφίξεις επιβατών διεθνών πτήσεων στον Αερολιμένα «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος».

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη (8/5) ο Κρατικός Αερολιμένας Καλαμάτας, το σύνολο των αφιχθέντων από το εξωτερικό τον Απρίλιο του 2024 ήταν 6.732. Το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2023 οι αφιχθέντες από χώρες του εξωτερικού έφτασαν τους 6.230, κάτι που σημαίνει ότι η επιβατική κίνηση αυξήθηκε εφέτος κατά 8,02%.

Υπενθυμίζεται ότι το 2023 στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας καταγράφηκε μείωση της επιβατικής κίνησης από το εξωτερικό, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό.

Η άνοδος της κίνησης τον Απρίλιο αποτελεί ενθαρρυντικό μήνυμα και, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της τουριστικής αγοράς, συνηγορεί στην πεποίθηση ότι το 2024 οι αφίξεις από το εξωτερικό στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας θα είναι σημαντικά αυξημένες, σε σχέση με το 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages