STOP Βασιλόπουλου στην πεζοδρόμηση της οδού Ναυαρίνου έως την Ηρώων -Με όρους το θέμα για το τμήμα από Φαρών έως Ακρίτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

STOP  Βασιλόπουλου στην πεζοδρόμηση της οδού Ναυαρίνου έως την Ηρώων -Με όρους το θέμα για το τμήμα από Φαρών έως Ακρίτα

STOP Βασιλόπουλου στην πεζοδρόμηση της οδού Ναυαρίνου έως την Ηρώων -Με όρους το θέμα για το τμήμα από Φαρών έως Ακρίτα

Share This


 Αρνητικά απάντησε η Δημοτική Αρχή στο ερώτημα του προέδρου του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας, σχετικά με την εξέταση της δυνατότητας προσωρινής πεζοδρόμησης της οδού Ναυαρίνου, από τη συμβολή της με την οδό Φαρών έως τη συμβολή της με την οδό Ηρώων. Ωστόσο, ο δήμαρχος Καλαμάτας άφησε «ανοιχτό» το ενδεχόμενο αλλαγών στο τμήμα από Φαρών έως Ακρίτα, αν και εφόσον ολοκληρωθούν έργα που συνδέονται με το κυκλοφοριακό του παραλιακού μετώπου.

Συγκεκριμένα, απαντώντας ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, στο ζήτημα που έθεσε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας, Παναγιώτης Λύρας, κατά την απολογιστική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τόνισε ότι σχετικές πρωτοβουλίες του παρελθόντος απέτυχαν «Αυτά δοκιμάστηκαν και απέτυχαν. Η πεζοδρόμηση μέχρι την Ηρώων δοκιμάστηκε και απέτυχε. Είναι ξεκάθαρο αυτό», σημείωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Καλαμάτας.

Αναφερόμενος στο τμήμα της οδού Ναυαρίνου, από τη συμβολή της με την οδό Φαρών έως και τη συμβολή της με την οδό Ακρίτα, ο δήμαρχος Καλαμάτας υπογράμμισε ότι είναι το μόνο τμήμα, στο οποίο μπορούν να δοκιμαστούν διάφοροι τρόποι, που ενδεχομένως οδηγήσουν σε αλλαγές.

Μάλιστα, ανέφερε ότι το συγκεκριμένο τμήμα του παραλιακού μετώπου μπορεί να «κλείνει» για τα αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια μεγάλων εκδηλώσεων του Δήμου, ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι αυτό θα γίνεται για λίγες ώρες και δεν θα έχει μόνιμο χαρακτήρα.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο μόνιμης παρέμβασης ο κ. Βασιλόπουλος τόνισε ότι το ζήτημα θα επανεξεταστεί όταν ολοκληρωθούν έργα, τα οποία συνδέονται με το κυκλοφοριακό της περιοχής.

«Όταν θα είμαστε έτοιμοι, θα έχουμε κάνει τις διανοίξεις οδών και θα μπορεί ο κόσμος να εξυπηρετηθεί θα δούμε και τα υπόλοιπα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages