Εγκαινιάστηκε η νέα πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας Στρεφίου στο Δήμο Μεσσήνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 Εγκαινιάστηκε η νέα πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας Στρεφίου στο Δήμο Μεσσήνης

Εγκαινιάστηκε η νέα πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας Στρεφίου στο Δήμο Μεσσήνης

Share This

 


Με τη συμμετοχή των κατοίκων του Στρεφίου και των γύρω Κοινοτήτων εγκαινιάστηκε την Κυριακή 12 Μαΐου το πρωί, η νέα πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας Στρεφίου. Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Πράσινο Ταμείο με προϋπολογισμό 220.000 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος τόνισε πως η κατασκευή της νέας πλατείας ήταν ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων που υλοποιήθηκε. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Ως Δημοτική Αρχή θεωρούμε υψίστης σημασίας τη δημιουργία και ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων που συμβάλλουν στην αναζωογόνηση της υπαίθρου, στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Το έργο δίνει ζωή στη μικρή κοινωνία τόσο το καλοκαίρι που αυξάνεται ο πληθυσμός με τους επισκέπτες όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Αποτελεί επιδίωξή μας η επίτευξη τέτοιων έργων και με μεγάλη χαρά παραδίδουμε σήμερα την πλατεία».

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Στρεφίου Σταύρος Μπρατσιάκος, ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για το έργο στολίδι που απέκτησε το Στρέφι, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα το ευχαριστηθούν ντόπιοι και επισκέπτες.
Η πλατεία έχει συνολικό εμβαδόν 374 τ.μ. και περιλαμβάνει αστικό εξοπλισμό, δεντροφύτευση, ηλεκτροφωτισμό, καθώς και διαμόρφωση του οδοστρώματος στην προβολή της πλατείας.

Στα εγκαίνια της πλατείας παραβρέθηκαν οι βουλευτές Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, ο αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Τάσος Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Μεσσήνης Κώστας Ξηρογιάννης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Κώστας Γεωργακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Αθανασακόπουλος, Δημήτρης Γαλιάτσος, Ηλίας Γεωργόπουλος, Μπάμπης Μακρής και Νίκος Ξενογιάννης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Σάκης Βλαχοδημητρόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Γεωργακλής, Τάσος Παυλόπουλος, Νίκος Πουλόπουλος, Κώστας Θεοδωρακόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Αριστομένους Γιάννης Μπρατσιάκος, οι πρόεδροι των Κοινοτήτων Βούταινας Μιχάλης Αθανασόπουλος, Διοδίων Νίκος Κωσταντόπουλος, Κεφαλόβρυσου Μιχάλης Μαχαίρας, Κουτίφαρη Φώτης Μπελεχρής, Μάνεση Δημήτρης Αθανασόπουλος, Πελεκανάδας Γιώργος Κατσαρός, Πουλιτσίου Νικόλαος Αδαμόπουλος και Στέρνας Φώτης Παπαμανωλόπουλος, ο κοινοτικός σύμβουλος Αριστομένους Αντώνης Θεοδωρακόπουλος και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages