Καλαμάτα η ανακήρυξη των ακτών της χώρας που απονεμηθούν φέτος “Γαλάζια Σημαία” - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Καλαμάτα η ανακήρυξη των ακτών της χώρας που απονεμηθούν φέτος “Γαλάζια Σημαία”

Καλαμάτα η ανακήρυξη των ακτών της χώρας που απονεμηθούν φέτος “Γαλάζια Σημαία”

Share This

 


Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα η παρουσίαση-αναγγελία των “Γαλάζιων Σημαιών 2024”, που αφορούν τις ακτές όλης της χώρας. Για πρώτη φορά η Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και ο Δήμος Καλαμάτας θα φιλοξενήσει την εκδήλωση πανελλαδικής εμβέλειας της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης, στην οποία θα ανακηρυχθούν οι παραλίες και ακτές της χώρας μας που λαμβάνουν για φέτος “Γαλάζια Σημαία”.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το πρωί της Παρασκευής, στην παραλία πλησίον του Ι.Ν. Αναστάσεως, και εκτός της επίσημης ανακήρυξης των ακτών, θα γίνουν και παράλληλες εκπαιδευτικές δράσεις-βιωματικά εκπαιδευτικά εργαστήρια με τη συμμετοχή Σχολείων της πόλης μας, καθώς και επίδειξη ναυαγοσωστικής.

“Πρόκειται για ακόμα μια δράση εξωστρέφειας και πανελλαδικής προβολής της Καλαμάτας, που επιλέχθηκε ως ο τόπος για την παρουσίαση των φετινών Γαλάζιων Σημαιών”, επισήμανε ο Δήμαρχος εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την επιλογή της Καλαμάτας, για την παρουσίαση των φετινών “Γαλάζιων Σημαιών”, γεγονός που αποδεικνύει την καλή δουλειά που γίνεται στον τομέα του τουρισμού, των υποδομών, της προσβασιμότητας, και της τουριστικής προβολής της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages