Γιορτή της Μητέρας στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης-Τα παιδιά ζωγράφισαν και χόρεψαν - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Γιορτή της Μητέρας στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης-Τα παιδιά ζωγράφισαν και χόρεψαν

Γιορτή της Μητέρας στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης-Τα παιδιά ζωγράφισαν και χόρεψαν

Share This


 Με μία εκδήλωση γεμάτη αγάπη, σεβασμό και τιμή στο πρόσωπο που μας φέρνει στον κόσμο και μας φροντίζει σε όλη του τη ζωή, τη μητέρα, πραγματοποίησε χθες Κυριακή 12 Μαΐου ο Δήμος Μεσσήνης, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Στην εκδήλωση αφιέρωμα που είχε τίτλο «μαμά μου», τα παιδιά έφτιαξαν ζωγραφιές για τη μητέρα τους και χόρεψαν για τη μητέρα τους. Η αντιδήμαρχος Μεσσήνης Ελένη Τσέλιου- Μουρούφα εξέφρασε τις ευχές της σε όλες τις μαμάδες για την ημέρα.

Η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσσήνης Δώρα Βαρανάκη ευχήθηκε για την ημέρα και στη συνέχεια παρουσίασε τα σχολεία που συμμετείχαν στις κατασκευές με τους μαθητές τους καθώς και τους χορευτικούς συλλόγους και σχολές χορού που παρουσίασαν τα χορευτικά τους αφιερωμένα στις μαμάδες. Η εκδήλωση έκλεισε με χορευτικές φιγούρες και τις πιο γλυκές αγκαλιές μαμάδων με τα παιδιά τους όλων των ηλικιών.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν με κατασκευές και ζωγραφιές για τη μητέρα, μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεσσήνης και του Ιδιωτικού Παιδικού Σταθμού «Το πρώτο μας σχολείο» και χόρεψαν οι σύλλογοι και σχολές χορού: ο Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεσσήνης, ο Δημοτικός Χορευτικός Όμιλος Μεσσήνης, ο Σύλλογος «Η χαρά του παιδιού» και η Σχολή χορού “Kinisis TEXNH”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages