Με τον Δήμαρχο Μεσσήνης συναντήθηκαν μέλη του Δ.Σ. της Ο.Ε.Β.Ε.Σ. Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Με τον Δήμαρχο Μεσσήνης συναντήθηκαν μέλη του Δ.Σ. της Ο.Ε.Β.Ε.Σ. Μεσσηνίας

Με τον Δήμαρχο Μεσσήνης συναντήθηκαν μέλη του Δ.Σ. της Ο.Ε.Β.Ε.Σ. Μεσσηνίας

Share This

 


Με τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο συναντήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών – Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων (Ο.Ε.Β.Ε.Σ.) Μεσσηνίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου, έγινε ανταλλαγή απόψεων για το μέλλον των επιχειρήσεων και της επιχειρηματικότητας γενικότερα στον Δήμο Μεσσήνης. Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας εξέθεσαν τους προβληματισμούς τους σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα μέλη τους. Η έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού και εργατικού δυναμικού γενικότερα, είναι ένα ζήτημα, όπως σημείωσαν που δυσχεραίνει την παροχή υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση του κοινού.

Οι εκπρόσωποι της ΟΕΒΕΣ επισήμαναν ακόμα ότι προσπαθούν να στηρίξουν τους μικρούς, μικρομεσαίους και αυτοαπασχολούμενους επιχειρηματίες, που αποτελούν το 99% των επιχειρήσεων του τόπου και ζήτησαν τη συμβολή της Δημοτικής Αρχής.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης τόνισε πως η ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας βασίζεται στις υγιείς τοπικές επιχειρήσεις. Γι’ αυτό η Δημοτική Αρχή επιδιώκει την υλοποίηση έργων και δράσεων που τονώνουν την τοπική οικονομία και προσφέρουν ευημερία σε όλους τους κλάδους της κοινωνίας. Δήλωσε ότι υπάρχει κοινός στόχος με την Ομοσπονδία και η άριστη συνεργασία θα συνεχιστεί για το καλό όλων.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν: ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Μεσσηνίας Γεώργιος Καπερώνης, ο γενικός γραμματέας  Ιωάννης Κουφός, ο  α΄ αντιπρόεδρος Δημήτριος Αντωνόπουλος  και τα μέλη: Δημήτριος Γαλανάκης,

Θεόδωρος Καλογερόπουλος,  Βασίλειος Λιάππας και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης Γιώργος Πετρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages