Η Dream Team της Eλληνικής Ζυθοποιίας τον Αύγουστο στην Καλαμάτα - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Η Dream Team της Eλληνικής Ζυθοποιίας τον Αύγουστο στην Καλαμάτα

Η Dream Team της Eλληνικής Ζυθοποιίας τον Αύγουστο στην Καλαμάτα

Share This

 


Η ελληνική χειροποίητη μπύρα ταξιδεύει αυτόν τον Αύγουστο για 3 ημέρες στην Πελοπόννησο. Το τριήμερο 4- 6 Αυγούστου η Dream Team του Eλληνικής Ζυθοποιίας με χειροποίητο ζύθο θα βρίσκεται στην Καλαμάτα, στο πάρκο Δυτικής Παραλίας. Συνολικά 21 ζυθοποιοί από την Πελοπόννησο αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα θα συμμετέχουν με περισσότερες από 250 ετικέτες στο φετινό φεστιβάλ που αποτελεί μια γιορτή επιχειρηματικότητας, ένα φεστιβάλ ζύθου και γεύσεων. Η μπύρα Craft επικεντρώνεται περισσότερο στις γεύση της και την απόχρωσή της: Διαθέτει πιο πλούσια γεύση, είναι πιο δυνατή και προσφέρεται σε μεγαλύτερη ποικιλία αρωμάτων, γεύσεων, χρωμάτων. Ολοένα και περισσότερο Έλληνες στρέφονται στην επιλογή της ποιοτικής ελληνικής μπύρας, εφάμιλλη του κρασιού, που µπορεί να δώσει τις ίδιες γευστικές απολαύσεις και να συνδυαστεί µε τη γαστρονοµία.

Η ποιοτική παραγωγή της craft μπίρας μπορεί να προσφέρει μεγάλη ποικιλία, ξεχωριστές γεύσεις και μοναδικά αρώματα από αγνές πρώτες ύλες.

To Peloponnese Beer festival είναι μοναδικό στην Ελλάδα και έχει ως σκοπό να προβάλλει τους Έλληνες παραγωγούς μπύρας. Οι επισκέπτες θα δοκιμάσουν εξαίσιες ελληνικές μπύρες με διάφορα αρώματα και γεύσεις, απολαυστικό street food, και με vegan επιλογές και φυσικά ζωντανή μουσική κάθε μέρα.

Το φεστιβάλ έχει την υποστήριξη και την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του δήμου Καλαμάτας, καθώς επίσης και την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages