"ΤΣΟΥΝΑΜΙ" κλοπών μέρα μεσημέρι στην Καλαμάτα-ΔΡΑΣΤΕΣ άρπαξαν μηχανάκι και τσάντα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

"ΤΣΟΥΝΑΜΙ" κλοπών μέρα μεσημέρι στην Καλαμάτα-ΔΡΑΣΤΕΣ  άρπαξαν μηχανάκι και τσάντα

"ΤΣΟΥΝΑΜΙ" κλοπών μέρα μεσημέρι στην Καλαμάτα-ΔΡΑΣΤΕΣ άρπαξαν μηχανάκι και τσάντα

Share This

 


KAΡΕ-ΚΑΡΕ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

Μπαράζ κλοπών τις τελευταίες μέρες στην Καλαμάτα. Θρασύτατοι δράστες σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις έδρασαν μέρα μεσημέρι και σε ανύποπτο χρόνο άρπαξαν τη λεία τους. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 10 το πρωί στο νησάκι, ντελιβεράς που είχε παρκάρει το μηχανάκι του για να παραδώσει παραγγελία, λίγα λεπτά αργότερα διαπίστωσε ότι μόλις το είχαν κλέψει. Ο θρασύτατος δράστης, που περνούσε από το σημείο, διαπίστωσε ότι στο μηχανάκι υπήρχαν πάνω τα κλειδιά και δεν δίστασε μέρα μεσημέρι να το αρπάξει και να εξαφανιστεί. Τον δράστη αποτύπωσαν κάμερες της περιοχής, να διαφεύγει νότια της οδού Ψαρών, με τον εργαζόμενο ντελιβερά να κατεβαίνει ένα λεπτό αργότερα και να διαπιστώνει ότι το μηχανάκι του είχε κάνει φτερά.

Άλλη μια περίπτωση θρασύτατης κλοπής έγινε έξω από καφέ στην Καλαμάτα. Γυναίκα που ανυποψίαστη μιλούσε στο τηλέφωνό της, άφησε την τσάντα της σε καρέκλα ακριβώς έξω από την εξώπορτα του καταστήματος και μέσα σε δευτερόλεπτα κάποιος της την άρπαξε, παίρνοντας μαζί του μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε η γυναίκα, αλλά και το διαβατήριό της. Στην Αστυνομία καταγγέλθηκαν αμέσως και οι δύο περιπτώσεις κλοπών, με τους αστυνομικούς να μελετούν βιντεοληπτικό υλικό και τις μαρτυρίες για τους αδίστακτους δράστες.

Συνιστάται μεγάλη προσοχή στους πολίτες καθώς τις ημέρες αυτές στην Καλαμάτα έχει συρρεύσει πλήθος κόσμου, λόγω των διακοπών Αυγούστου, με αποτέλεσμα να έχουν παρεισφρήσει και σπείρες με αδίστακτους, που ψάχνουν ευκαιρίες να δράσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages