Στη Μαραθόπολη το ξεχωριστό γιοτ 150 εκατ. του Βρετανού δισεκατομμυριούχου Σερ Τζιμ Ράτκλιφ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στη Μαραθόπολη το ξεχωριστό γιοτ 150 εκατ. του Βρετανού δισεκατομμυριούχου Σερ Τζιμ Ράτκλιφ

Στη Μαραθόπολη το ξεχωριστό γιοτ 150 εκατ. του Βρετανού δισεκατομμυριούχου Σερ Τζιμ Ράτκλιφ

Share This


 Άκρως εντυπωσιακή είναι η εικόνα που αντικρίζουν από το πρωί κάτοικοι και επισκέπτες της Μαραθόπολης, οι οποίοι θαυμάζουν το ξεχωριστό γιοτ «Hampshire II» αρόδο της νήσου Πρώτης.

Το σούπερ γιοτ μήκους 78,5 μέτρων, αξίας 150 εκατομμυρίων δολαρίων, ανήκει στον Βρετανό δισεκατομμυριούχο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ.

Ο Τζιμ Ράτκλιφ είναι ένας 70χρονος Βρετανός δισεκατομμυριούχος, γεννημένος στο Όλνταμ του Μάντσεστερ. Η έδρα του όμως βρίσκεται στο Μονακό ως ιδιοκτήτης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της INEOS. Πρόκειται για μία εταιρεία που είναι παγκόσμιος κατασκευαστής χημικών ουσιών παράγοντας από συσκευασίες μέχρι βαφές για smartphone. Η INEOS είναι ήδη πολύ ενεργή στον κόσμο του αθλητισμού, από την ποδηλασία μέχρι το ράγκμπι, την ιστιοπλοΐα, τη Φόρμουλα 1 και το ποδόσφαιρο.

Στο σούπερ γιοτ “Hampshire II”, μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 14 επισκέπτες, ενώ διαθέτει επίσης κατάλυμα για 23 μέλη του πληρώματος, συμπεριλαμβανομένου του καπετάνιου του πλοίου.

Δείτε εικόνες:

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages