Ο Δήμος Πύλου – Νέστορος καταδικάζει την αναίτια αποκαθήλωση έκθεσης στους Κάτω Αμπελόκηπους - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο Δήμος Πύλου – Νέστορος καταδικάζει την αναίτια αποκαθήλωση έκθεσης στους Κάτω Αμπελόκηπους

Ο Δήμος Πύλου – Νέστορος καταδικάζει την αναίτια αποκαθήλωση έκθεσης στους Κάτω Αμπελόκηπους

Share This


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος και η Κοινότητα Αμπελοκήπων καταδικάζουν την αντιδημοκρατική, απαράδεκτη ενέργεια που έγινε στις 18 Αυγούστου, στο δημοτικό κτήριο της Κοινότητας Αμπελοκήπων και αφορά στη αναίτια αποκαθήλωση της μόνιμης έκθεσης σχολικής Ιστορίας, από τον εσωτερικό χώρο του κοινοτικού καταστήματος.
Η εν λόγω έκθεση, είναι δωρεά προς τον Δήμο του συμπολίτη μας Δημοσθένη Κορδού, αποτελεί προϊόν δεκάχρονης επιστημονικής έρευνας και θα αποτελέσει στο άμεσο μέλλον χώρο επισκέψεων σχολείων, άλλων φορέων και πολιτών.
Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος και η κοινότητα Αμπελοκήπων είναι αποφασισμένοι να προασπίσουν με κάθε νόμιμο τρόπο τον πολιτισμό και τις δημοκρατικές λειτουργίες της κοινωνίας μας και δε θα ανεχθούν παρόμοιες ενέργειες.
Εκφράζουν τη λύπη και τον προβληματισμό τους, όταν τέτοιες ενέργειες εκπορεύονται από ανθρώπους, που υποτίθεται εκπροσωπούν τον πολιτισμό και την πρόοδο.
Σε κάθε περίπτωση, είμαστε προσηλωμένοι στην ενότητα της κοινωνίας, στην προαγωγή του πολιτισμού, μακριά πάντα από διχαστικές πρακτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages