Ζημιές στις ελιές από σφοδρή χαλαζόπτωση σε περιοχές του Δήμου Πύλου-Νέστορος-Δευτέρα κλιμάκιο του ΕΛΓΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ζημιές στις ελιές από σφοδρή χαλαζόπτωση σε περιοχές του Δήμου Πύλου-Νέστορος-Δευτέρα κλιμάκιο του ΕΛΓΑ

Ζημιές στις ελιές από σφοδρή χαλαζόπτωση σε περιοχές του Δήμου Πύλου-Νέστορος-Δευτέρα κλιμάκιο του ΕΛΓΑ

Share This

 

Για καταστροφική χαλαζόπτωση κάνει λόγο ο Λαμπρόπουλος-Τη Δευτέρα κλιμάκιο γεωπόνων στην περιοχή

Ζημιές προκάλεσε σε ελιές αλλά και άλλες καλλιέργειες η σφοδρή χαλαζόπτωση που έπληξε την Παρασκευή το απόγευμα την περιοχή της Πυλίας. Υπάρχουν πολλές αναφορές για ζημιές, σε Μεταμόρφωση, Χώρα, Βλαχόπουλο, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί ο ΕΛΓΑ, και από τη Δευτέρα στέλνει κλιμάκιο στην περιοχή για την καταγραφή και εκτίμηση των ζημιών. Για το σοβαρό πρόβλημα που ανέκυψε παρενέβη ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ, Γιάννης Λαμπρόπουλος ο οποίος και ενημέρωσε τον ΕΛΓΑ στην Τρίπολη.


ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Μετά την καταστροφική χαλαζόπτωση, που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα, 25/8/2023, στην ευρύτερη περιοχή από την Χώρα μέχρι το Βλαχόπουλο, του Δήμου Πύλου-Νέστορος, επικοινώνησα με τον Προϊστάμενο του ΕΛΓΑ στην Τρίπολη, κ. Γιάννη Ασσιούρα, ο οποίος με διαβεβαίωσε πως την ερχόμενη Δευτέρα, θα βρίσκεται ο ίδιος, με κλιμάκιο Γεωπόνων, στην πληγείσα περιοχή, προκειμένου να διαπιστώσουν το ύψος της ζημιάς, στον ελαιόκαρπο και σε άλλες καλλιέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages