Συναντήσεις Βασιλόπουλου με πολίτες σε Κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συναντήσεις Βασιλόπουλου με πολίτες σε Κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας

Συναντήσεις Βασιλόπουλου με πολίτες σε Κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας

Share This

 


Εγκαίνια εκλογικού κέντρου – Παρουσίαση προγράμματος & υποψηφίων.

Εποικοδομητικές συναντήσεις με πολίτες σε Κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας έχει ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας».

Σε ανακοίνωση του Συνδυασμού επισημαίνεται ότι: “Οι εν λόγω συναντήσεις αποτελούν μέρος της καθημερινότητας του Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου εδώ και τέσσερα χρόνια, με την παρουσία του επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» και υποψηφίων συμβούλων να είναι διαρκή σε όλη την περιφέρεια του Δήμου.

Κατά τις συναντήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες επιβεβαιώνεται ότι η σχέση εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί όλα αυτά τα χρόνια είναι ισχυρή, με έργο στην πράξη και σχεδιασμό που βελτιώνει την καθημερινότητα των πολιτών και στόχο έχει την πρόοδο των Κοινοτήτων.”

«Προχωράμε όλοι μαζί για τα μεγάλα και τα καθημερινά, με σχέδιο και πρόγραμμα, διασφαλίζοντας ότι τα έργα που έχουμε εξασφαλίσει θα υλοποιηθούν» τόνισε κατά τις ομιλίες του ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος.

Υπήρξε, επίσης, ενημέρωση των κατοίκων για το πρόγραμμα του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» και διανεμήθηκε έντυπο υλικό (σε ανακυκλώσιμο χαρτί με την πιστοποίηση FSC) που αφορά έργα και δράσεις για την πόλη και τις Κοινότητες.

Το Σάββατο 19 Αυγούστου 2023 πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με πολίτες στις Κοινότητες Ελαιοχωρίου (Ελαιοχώρι – Περιβολάκια), Καρβελίου, Λαδά, Αρτεμισίας, Πηγών, Αλαγονίας και Νέδουσας. Την Κυριακή 20 Αυγούστου 2023 οι συναντήσεις συνεχίστηκαν το πρωί στις Κοινότητες Αρφαρών, Βρομόβρυσης, Σταματινού, Βελανιδιάς, Αγριλου, Πηδήματος και το απόγευμα στις Κοινότητες Μικρομάνης, Αιθαίας, Άνθειας, Πλατέος και Αγ. Φλώρου. Χθες, Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023 πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις στις Κοινότητας Σπερχογείας, Αντικαλάμου και Ασπροχώματος (Ασπρόχωμα – Καλάμι).

Οι συναντήσεις με πολίτες σε όλο το Δήμο συνεχίζονται, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages