1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Τέχνης στην Καρδαμύλη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Τέχνης στην Καρδαμύλη

1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Τέχνης στην Καρδαμύλη

Share This

 


Από τις 22-25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Τέχνης της Καρδαμύλης. Το φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Δήμο Δυτικής Μάνης σε συνεργασία με το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας.

Οι φίλες και οι φίλοι των τεχνών καλούνται να απολαύσουν εξαιρετικά ντοκιμαντέρ για την μουσική, τη φωτογραφία, το χορό, και όλες τις τέχνες. Οι δημιουργοί, ξένοι και Έλληνες με τους φιλοξενούμενους καλλιτέχνες και τους κατοίκους θα αναπτύξουν διάλογο εξερευνώντας τις τάσεις της τέχνης. Παράλληλα εκπαιδευτικά ντοκιμαντέρ θα προβληθούν στο γυμνάσιο καθώς και στο δημοτικό σχολείο, δίνοντας την δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς, μαθήτριες και μαθητές να συμμετέχουν ενεργά στο φεστιβάλ, απολαμβάνοντας τις ταινίες.

Το Φεστιβάλ ξεκινάει με μια υπέροχη πολυβραβευμένη ταινία και ανοιχτή πρόσκληση βραδιάς χορού για όλους. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια κινηματογράφησης και φωτογραφίας, εργαστήρια κατασκευής θεατρικής κούκλας και κεραμικής, προγραμματίζονται μουσικά διαδραστικά δρώμενα για παιδιά και νέους, αφήγηση παραμυθιών, ενώ δεν θα λείψει και μια μουσική παράσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages